Foto: POOL / Scanpix
Inimesed
18. veebruar 2019, 11:02

Kena kopikas! Poolõde teenib hertsoginna Meghani lapse sünni pealt uhke summa (5)

Oled mõelnud, miks Meghan Markle'i perekond ei lõpeta pressiga suhtlemist? Ilmselt on asi seotud sellega, et nad teenivad intervjuude ja "eksklusiivide" pealt meeletuid summasid.

Hertsoginna kõmuline poolõde Samantha Markle jagas hiljuti sotsiaalmeedia vahendusel Briti tabloidi The Mirror artiklit, mis väidab, et naine teenib kuningliku beebi sünni pealt 100 000 dollarit. Kui üldiselt pole mõistlik selliseid artikleid tõena võtta, siis Samantha postitus paistab seekordseid sahinaid kinnitavat.

Kuidas ta aga nii palju raha teenib? Väljaande Women's Health hinnangul on see kombinatsioon teledokumentaalidest, jutusaadetes üles astumistest, raamatute müügist ja intervjuudest, mille eest küsib ta 2000 naela tunnis.

"Samanthal on igati õigus tähistada kevadel oma õetütre või õepoja sündi ja kõnelda oma sidemest Meghaniga, sest nad on perekond. Ta ei ela priiskavalt ja seega muudab raha tema jaoks nii mõndagi. Ta pole Meghanilt kunagi ühtegi kopikat saanud, nii et tal on igati õigus sel moel iseseisvalt raha teenida," rääkis naisele lähedane allikas.

Meghani perekond on pressis üha valjemalt sõna võtnud. Hiljuti avaldas Thomas Markle meedias privaatse kirja, et anda tagasilöök teda maha teinud prints Harry abikaasa sõpradele. Kuna Meghani poolõde plaanib pärast lapse sündi pressiga edasi suhelda, siis pole ilmselt perekonna kokkutulekut niipea oodata.

Samantha andis mõni aeg tagasi teada, et avaldab peagi mitte ühe, vaid lausa kaks raamatut. Esimene paljastus peaks ilmavalgust nägema aprillis, teine aga juunis. Hertsoginna isa Thomas on samuti ähvardanud oma tütrest raamat kirjutada.