Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
15. veebruar 2019, 14:42

TOP 5 | Eesti kuulsuste kõige uhkemad pulmad läbi aegade (5)

Sel nädalal ilmus Naistelehe veergudel intervjuu 30 aastaga rohkem kui tuhat pulma läbi viinud Leino Eineriga. Legendaarse pulmaisa sõnul on eestlased viimasel ajal hakanud aru saama, et laristamisel pole mõtet ning suure ja kuluka pulmapeo pidamise asemel eelistatakse sõita kahekesi reisile. Prominentide seas see reegel tavaliselt paika ei pea ja maha on peetud vägagi grandioosseid pulmi – meenutame viite kõige uhkemat staarpulma läbi aegade!
Foto: Tiina Kõrtsini

Toomas Hendrik ja Ieva Ilves

2. jaanuaril 2016 sõlmiti Halliste kirikus Eesti toonase presidendi ja Läti kaitseministeeriumi küberjulgeolekupoliitika koordineerimissektsiooni juhi vahel abielu. Pärast tund aega kestnud laulatust suundusid pulmakülalised edasi Ärma tallu, kes peeti maha üks korralik pralle. Külalistele pakuti veini ja Saaremaa lihaveist ning akustilises võtmes musitseeris folkansambel Trad.Attack!.

Foto: Martin Ahven

Jaan Toots ja Eve Kirs

Äripaar vahetas abielutõotusi 27. mail 2017 Tallinna toomkirikus. Paar saabus kirikusse mustas Mercedes W18 290 uunikumis, millega hiljem siirduti Maardu mõisa pidu pidama. Mõisa hoovis oli püsti välitelk ja talveaias kostitas külalisi pikk laud.

Foto: Aldo Luud

Siret Kotka-Repinski ja Martin Repinski

30. aprillil 2017 sõudsid Narva Issanda Ülestõusmise Peakirikus abieluranda Siret Kotka ja Martin Repinski. Tseremoonia kestis poolteist tundi ja viidi läbi õigeusu kiriku traditsioonide kohaselt. Pärast laulatust liikus pulmarahvas edasi Mäetaguse mõisa pidu pidama. Pulmaisaks oli Vene teatri näitleja Nikolai Bentsler.

Foto: Svetlana Zaitseva

Terje ja Aleksandr Aru

Ärinaine Terje Aru abiellus oma elukaaslase Aleksandriga maagilisel kuupäeval 08. august 2008. Paar laulatati Nevski katedraalis ja pulmapidu peeti Kalvi mõisas. Tegemist on ühe kallima pulmapeoga Eestis, mille maksumuseks oli hinnanguliselt üle miljoni krooni!

Foto: Teet Malsroos

Luisa ja Taavi Rõivas

Pärast kümme aastat kestnud abielu sidusid Taavi ja Luisa end ametlikult 19. augustil 2017 Tallinna Piiskoplikus Toomkirikus toimunud laulatusel. Pidu peeti Kõltsu mõisas, kus lisaks muusikust pruudile lasid häälepaelad valla ka Koit Toome, Tanel Padar ja 2 Quick Start. Õhtulehe hinnangul võis uhke pulma hind küündida kuni 40 000 euroni.

Loe ka täispikka intervjuud Leino Eineriga!