LennaFoto: Pressimaterjal
Inimesed
14. veebruar 2019, 16:22

NAISTELEHE PLAYLIST | Lenna poolt valitud kaunist muusikat sõbrapäevaks! (1)

Möödunud kuul Eesti Muusikaauhinnad 2019 galal aasta naislaulja tiitli pälvinud lauljatar Lenna Kuurmaa koostas Naistelehe palvel playlisti, mis tänasel sõbrapäeval meie lugejate kõrvu paitaks. 

"Sõbrapäev on ilus meelespea kalendris, kus võtta hetk ja hinnata enda sõpru ja lähedasi enda ümber. Loodan, et kõik teevad seda igapäevaselt!" ütleb Lenna. "Valisin välja mitmed erinevad Eesti lood, mis Spotifys leitavad ning mis mind kuidagi sellel hetkel kõnetasid – Eesti tehakse palju head muusikat! Ideaalne playlist sõbrapäevaks!"

Eesti üks armastatumaid naisartiste, Lenna annab oma karjääri esimesed suuremad soolokontserdid 1. märtsil Tartus ja 3. märtsil Tallinnas. Kultuurikatla ja ERM-i lavadele toob Lenna oma seniste lugude paremiku ning esmakordselt kõlavad kontsertidel lood uuelt albumilt “3X”.

 Lenna kolmas stuudioalbum “3X” ilmus möödunud aasta detsembris peale viie aastat pausi. Koostöös produtsent Raul Ojamaaga sündinud album on jõudnud müügiedetabelitesse nii plaadipoodides kui ka erinevates digikanalites ning albumi lood on kogunud pea 400 000 kuulamist muusikakeskkonnas Spotify.

Märtsi alguses toimuvad kontserdid on esimesed suuremad soolokontserdid, mida Lenna ja tema bänd ette võtnud: “Soolokontserte pole mul ikka väga pikalt olnud, lisaks saan esimest korda esitada loomingut, kus kõikides lugudes olen autorina kaasa löönud. See saab kindlasti olema uus ja põnev kogemus,’’ lisab Lenna.

Kontsertide produktsiooni eest vastutab Karl Sirelpuu, kes viimastel aastal produtseerinud suuremaid kontserte artistidele nagu Ewert and The Two Dragons, Trad.Attack!, NOEP jt. Piletid on saadaval Piletilevis.

Kuula ka Lenna albumit "3X"!