Ashton Kutcher Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File
Inimesed
14. veebruar 2019, 13:57

TOP 10 | Hollywoodi staarid, kes ei salli valentinipäeva silmaotsaski! (4)

14. veebruar ei ole kõigi meelest romantiline – näiteks need kümme maailmakuulsat staari ei salli seda silmaotsaski. Mõned neist usuvad, et inimesed peaksid kogu aeg olema romantilised, teiste meelest tekitab see jällegi vallalises rahvas kehva enesetunnet. Mitmed kuulsused eelistavad silma kinni pigistada ja unustada, et valentinipäev üldse eksisteerib.
Ashton Kutcher Foto: Evan Agostini/Invision/AP, File

Ashton Kutcher võis ju filmis "Valentinipäev" kaasa lüüa, kuid 14. veebruari fänn ta ei ole. "Vihkan valentinipäeva. Ma ei salli seda. Arvan, et iga päev peaks olema romantiline," lausus mees 2010. aastal väljaandele Parade. "Armastust peaks tähistama 364 päeva aastas. Ja valentinipäeval peaksid sa ütlema inimestele, keda sa vihkad, et sa ei salli neid. Peaks olema üks päev vihkamiseks ja 364 päeva armastuseks."

Jane Lynch Cast member Jane Lynch arrives at the Los Angeles premiere of "Ralph Breaks the Internet" at El Capitan Theatre on Monday, Nov. 5, 2018. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP) Foto: Jordan Strauss/AP/Scanpix

Jane Lynch ei lähe samuti elevusega kaasa. "See on kõige jaburam püha, mille tervituskaardid on loonud," ütles näitleja Yahoole antud intervjuus.

Foto: FRED PROUSER / Reuters / Scanpix

Gillian Jacobs arvab, et inimesed keskenduvad liiga palju ootustele. "See on üks neist pühadest täis lootusi ja muud peale pettumuse ei saa olla," sõnas sarja "Community" staar Yahoole. "Kui keegi sulle just teemantidest tehtud kimpu ei kingi, on tegemist lihtsalt pettumusega."

Foto: Rich Fury/AFP/Scanpix

Koomik Nick Kroll lõi oma Netflixi joonissarja "Big Mouth" jaoks spetsiaalse episoodi, et näidata, millised tunded teda valentinipäeva osas valdavad. "See pole üldse suurepärane asi. Usun, et paljude inimeste jaoks on see üldiselt täis stressi ja rohket ärevust," ütles ta väljaandele Uproxx.

Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/Scanpix

Näitlejanna Leslie Manni abikaasa Judd Apatow tunneb survet. "Tunnen, et pean selle heaks tegema ja see on hirmus," seletas mees, et kardab romantilisi plaane tehes põruda.

Foto: ROBYN BECK/AFP/Scanpix

Nina Dobrevi arvamus sõltub tema suhtestaatusest: "Valentinipäev on üks neist asjadest, et kui mul on kallim, siis ma armastan seda ja pean seda maailma parimaks asjaks, aga vallalisena soovin ma, et seda ei eksisteeriks."

Foto: MIKE BLAKE / Reuters / Scanpix

Carrie Underwood arvab, et mehed peaksid kogu aeg romantilised olema. "Olen valentinipäeva vastu," ütles muusik. "Mees peaks sind armastama 365 päeva aastas. Tahan, et iga päev oleks valentinipäev."

Foto: GUS RUELAS / Reuters / Scanpix

Eva Mendes ei naudi ka 14. veebruari. "Ma pole suur valentinipäeva inimene. Tellin ilmselt pitsat ja vaatan "The Notebook'i" või midagi."

Foto: Joel C Ryan/AP/Scanpix

Gwyneth Paltrow kirjutas oma veebisaidil Goop, et valentinipäev tekitab inimestes kehva enesetunnet: "See lihtsalt meenutab sulle seda, mis sul pole. Otsime seega viise, kuidas end paremini tundma panna – teeme endale korraliku õhtusöögi, otsime nõuandeid murtud südame parandamiseks ja muusikat, mille saatel nutta. Oleme kõik seda kogenud."

Foto: Matt Sayles/Invision/AP/Scanpix

Taylor Swift korraldas ühel aastal hoopis vallaliste peo. "See oli lahe," rääkis lauljatar. Sõime lihtsalt seda, mida tahtsime ja tantsisime. Tegime ka pisikesed kaardikesed põhjustega, miks me vallalised oleme. Ma ei ütle, et olla vallaline on hale. Rääkisime sellest. Minu meelest on see äge."