Silvian Heach militaarhõnguga mantel Hind enne 332,50€ Hind nüüd 166,25 € Foto: silvianheach.com
Ilu ja mood
14. veebruar 2019, 13:10

Parimad palad lõpuallahindlustelt!

Kuigi allahindlused hakkavad vaikselt lõppema, ei tähenda see sugugi seda, et enam ei maksa sealt ühtegi ägedat asja leida. Hoopis vastupidi. 

Tegelikult ei ole lõpuallahindlustel sugugi alati järele jäänud ainult rämps, millega kõlbab põrandat pesta, vaid nii mõnelgi juhul võib leida tõelisi pärleid ja seejuures veel ausa hinnaga. Olgu öeldud, et tegelikult olekski kõige õigem osta allahindluselt asju, mis on vähemalt 70 protsenti alla hinnatud, sest väiksema allahindluse korral maksad enamasti siiski veel tootele peale kuna juurdehindlus on tänapäeval lihtsalt nii suur. Tõsi, selliseid allahindlusi võib olla üpris raske leida. 

See ei tähenda loomulikult seda, et lõpuallahindlustelt tuleks kokku osta T-särke, kardigane ja muid 5-euroseid hilpe, mida kodus nagunii kapis terve kuhi ootamas. Silmad tuleks pöörata hoopis veidi kallimate kaubamärkide poole, mis muidu jäävad hinnalt kättesaamatuks. Seejuures olgu öeldud, et kuna hinnad seal on tavajuhul üpris krõbedad, siis paljud ei oskagi ka allahindluse ajalt sealt midagi otsida ning kõiki suurusi on saada ka lõpuallahindluse ajal. 

Vihjena šoppamishuvilistele võib öelda ka seda, et alati tasub enne ostmist piiluda ka veebipoodidesse, sest seal on allahindlused tihti samadele kaubamärkidele isegi suuremad kui meie poodides. 

Samuti võiks meelde jätta, et pigem tasub osta asju uueks hooajaks ehk siis kevadsuveks või klassikuid, mille puhul võid kindel olla, et oled neid nõus selga panema ka järgmisel talvel. Moeröögatused, mis kipuvad olema ühe hooaja liblikad, jäta poodi, hinnast hoolimata.