Briti saatkonna vastuvõtt Tags: Briti saatkonnd, Elisabeth II, kuninganna, vastuvõttFoto: Teet Malsroos
Inimesed
12. veebruar 2019, 16:41

Kadri Pikhof: on väga oluline, et ka lahku minnes üksteist austatakse ja toimetatakse nii, et lapsed ei peaks pooli valima

TV3 „Seitsmeste“ saatejuht ja reporter Kadri Pikhof avaldas Naistelehele antud intervjuus mitmeid ema Heljolt aastate jooksul õpitud elutõdesid, millest kolmas ehk kõige olulisem.

Juhtugu ükskõik mis, kuid oma peret tuleb hoida. „Ma ei saa sellest üldse aru, kui keegi oma vanematest halvasti räägib!“ põrutab Kadri. „Või oma lastest,“ lisab Heljo.

Kadri hindab väga asjaolu, et kuigi tema vanemad on lahutatud, saavad nad omavahel hästi läbi ja võivad alati üksteisele loota. „See on väga oluline, et ka lahku minnes üksteist austatakse ja toimetatakse nii, et lapsed ei peaks pooli valima,“ sõnab ta.

Heljo kinnitusel on kõige aluseks usaldus. Tema on oma lapsi usaldanud läbi elu ja toetab neid kõigis nende otsustes. Nii ei muutunud ema karvavõrdki murelikuks, kui ilmnes, et tütre tulevane abikaasa on hispaanlane. Emana oleks ta leppinud ka sellega, kui tütar oleks Hispaaniasse kolinud. „Põhiline, et laps on õnnelik!“ on Heljo üks kindlaid põhimõtteid.

Loe täispikka intervjuud Kadri ja Heljoga!