Foto: EPA/STR/Scanpix
Inimesed
12. veebruar 2019, 11:59

Üks uhkem kui teine: 8 korda, mil prints Harry ja Williami kaasasid on ehtinud printsess Diana juveelid (1)

Varalahkunud printsess Diana pärandas oma juveelikollektsiooni Harryle ja Williamile lootuses, et ühel päeval antakse see edasi nende kaasadele. Cambridge'i hertsoginna Catherine ja Sussexi hertsoginna on viimastel aastatel kandnudki Diana kõige kuulsamaid ehteid, millest üks uhkem kui teinel. Imetle neid täies hiilguses!

Printsess Diana kihlasõrmus

Foto: EPA/STR/Scanpix

Prints Charles kinkis kihlumise puhul Dianale safiiri ja teemantidega sõrmuse. Nüüd särab see prints Williami kaasa hertsoginna Catherine'i sõrmes.

Foto: Matt Crossick/EMPICS Entertainment/Scanpix

Diana teemandid

Foto: AFP/DANIEL LEAL-OLIVAS/Scanpix

Sussexi hertsoginna kihlasõrmuse disainis prints Harry ise. Selle keskel on umbes viiekraadine Botswanast pärinev teemant, mida ümbritsevad pisemad printsess Diana juveelikollektsiooni kuulunud teemandid.

The Lover's Knot tiaara

Foto: PA/Scanpix

Kuulus tiaara valmistati kuninganna Mary jaoks aastal 1914 ja see kingiti 1981. aastal printsess Dianale. Tänasel päeval on peaehte nimeks "Cambridge Lover's Knot", sest see kuulub Williami ja Kate'i kollektsiooni. Kate on tiaarat kandnud mitmel pidulikul õhtusöögil.

Diana liblikatega kõrvarõngad

Foto: Doug Peters/PA/Scanpix

Teemantidega kõrvarõngad, mida Meghan oma kuninglikul Austraalia reisil kandis, kuulusid omal ajal Dianale.

Kuldne käevõru

Foto: STEVE CHRISTO / POOL/ Scanpix

Meghan kannab kõrvarõngaid tihti koos kuldse käevõruga, mille eelmiseks omanikuks oli samuti Harry ema.

Diana safiirid

Foto: MARK CUTHBERT/Scanpix

Pärast pulmi kinkis William oma abikaasale ka Walesi printsessile kuulnud safiir kõrvarõngad, mis lähevad imehästi kokku tema kihlasõrmusega. Kate lasi need aga veidi moodsamaks disainida.

Diana akvamariin kokteilisõrmus

Foto: PA/Scanpix

Suure kiviga helesinise sõrmuse komplekti olevat kuulnud ka kõrvarõngad ja  käevõru. Meghan kandis sõrmust oma pulmapeol.

Foto: Steve Parsons/Scanpix


Diana kõrvarõngad

Foto: R.GEORGES/WPA-Pool/SIPA/Scanpix

Nädalavahetusel Londonis toimunud BAFTAdel kandis Kate pärlite ja teemantidega kõrvarõngaid, mida nähti omal ajal korduvalt ka printsess Dianat ehtimas.