Foto: MENDELSOHN, MATT/CORBIS / Scanpix
Ilu ja mood
11. veebruar 2019, 18:25

SALADUSED PALJASTATUD: loe, kuidas Jennifer Aniston ka oma 50. sünnipäeval nii nooruslik välja näeb! (4)

Kaunis näitlejatar Jennifer Aniston tähistab täna oma 50. sünnipäeva. Ta võib küll keskikka jõuda, kuid ta näeb jätkuvalt välja sama hea kui 1994. aastal menusarjas "Sõbrad" Rachelina Central Perki kohvikusse astudes. Väljaande Mirror andmete kohaselt on tema noorusliku välimuse saladuseks tervislik toitumine, trenn, vee joomine ja jooga!

Näitlejatar pöördus jooga poole aastal 2005, kui tema viis aastat kestnud abielu Brad Pittiga purunes. Teda nähti toona üksi rannas joogat harrastamas ja kui naine aastal 2015. järgmisesse hukule määratud liitu oli astumas, kasutas ta joogat oma närvide rahustamiseks. "See aitab põhimõtteliselt kõigeks valmistuda," ütles Jennifer Aniston, kelle ekside hulka kuuluvad näitlejad Tate Donovan, Vince Vaughn, laulja John Mayer ja modell Paul Sculfor. "Ausalt, see on nagu meditatsioon. See lubab kõikide päeval ette tulevate katsumustega toime tulla."

Aniston veedab palju aega oma fitnessi guruManyIngberiga, kelle klientide hulka kuuluvad ka Jennifer Lawrence ja Kate Beckinsale. Mandyst on saanud üks Jenniferi parimaid sõpru. "Teen Jenniferiga 30 minutit spinningut, 40 minutit joogat, kuhu lisatud ka minu hübriid joogapoosist ja toonust tõstvast harjutusest. Teeme jõujoogat, vinyasa flowd ja seejärel natukene yin jooga venitamist, lõpetame infrapunasaunas."

Foto: CHRIS PIZZELLO

Kui oma keha voolib ta jooga abil, siis Justin Theroux'ga abielus olles väitis ta, et koos itsitamine hoiab ära kortsud. "Mul on vedanud, et Justin on kõige naljakam inimene, keda olen kohanud. Naer on noorena püsimise juures üks tähtsamaid elemente," rääkis Jen.

Paraku tuli pill pika ilu peale. Paar püsis koos vaid kaks ja pool aastat. Stressi valla laskmiseks pöördus Jennifer sel korral hoopis poksimise poole. Ta palkas treener Leyon Azubuike, kelle sõnul tuleb naisel trenn välja loomulikult. "Peame mõningaid asju modifitseerima, sest ta suudab kiirelt kohanduda," seletas Leyon. "Jennifer on hea sportlane."

Lisaks trennile pöörab näitleja tähelepanu ka tervislikule toitumisele, järgides madala süsivesikute ja kõrge proteiini sisaldusega gluteenivaba toitumiskava. Oma päeva alustab ta sooja sidruniveega, seejärel smuuti või avokaado ja munad. Lõunaks sööb ta tavaliselt salatit ja proteiini ning õhtusöögiks valib ta lahjemat liha, näiteks kalkun. Köögiviljalasanjes asendab ta pasta aga kabatšokiga. 

Jennifer on tunnistanud, et tema lemmikuks snäkiks on külmutatud viinamarjad. Kõige muu eest hoolitsevad kreemid ja niisutajad. "Peame hästi ja targalt oma toitmisse ning naha eest hoolitsemisse suhtuma," ütles ta. "Korralik uni on oluline ja samuti vesi, vesi, vesi."

Staar on proovinud erinevaid puhastajaid, kuid jõuab alati tagasi Neutrogena sügavpuhastava näoseebini, mille hinnaks vaid mõned eurod. Sellele järgneb "ükskõik milline tooner, mida ma parasjagu kasutan."

90ndatel proovis ta võltspäevitust, kuid nüüd kasutab ta oma kehal Aveeno niisutajat ja näo jaoks segab ta seda päikesekreemiga. Uuringud näitavad, et kasvõi SPF 15 päikesekreem aitab ennetada kortse. 

Tema staarstilist Chris McMillan ütleb, et Jenniferi juukseid tuleb kärpida iga kuue nädala tagant: "Ta hooldab oma soengut ise. Ta ei retsi seda pärast duši all käimist kammiga. Kui ta tööga hõivatud ei ole, siis ta laseb juustel loomulikult kuivada."

Foto: MARIO ANZUONI / Reuters / Scanpix