Foto: PantherMedia
Triin Raestik 14. veebruar 2019 17:00
Tooteid, mida suhkru asemel toidu magustamiseks kasutada, on poeriiulitel nii palju, et silme ees võtab kirjuks. Kas pruun suhkur on parem kui valge? Või on siirup sootuks etem? Ehk on mesi siiski siirupist parem? Ja mis see steevia üldse on? Suhkrute maailmas aitab orienteeruda toitumisnõustaja Elis Nikolai.

Tooteid, mida suhkru asemel toidu magustamiseks kasutada, on poeriiulitel nii palju, et silme ees võtab kirjuks. Kas pruun suhkur on parem kui valge? Või on siirup sootuks etem? Ehk on mesi siiski siirupist parem? Ja mis see steevia üldse on? Suhkrute maailmas aitab orienteeruda toitumisnõustaja Elis Nikolai.

Hind Ökosahvris 46.80 (4 kg)

Täistoor-roosuhkur

Edasi lugemiseks vali endale sobiv plaan:
Üks artikkel
3,99
Ühe artikli lugemisõigus
Digipakett
1,00/kuu
11 erinevat digiväljaannetÜle 2000 artikli kuusJagamisõigus 4 sõbragaVõida iPhone 12 nutitelefon