Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
11. veebruar 2019, 15:23

TOP 9 | Armsad kodumaised paarid, kes püsivad loodetavasti koos igavesti (14)

Möödunud aastal sai armastus otsa mitmel kuulsal paaril, kuid õnneks mõned eestlaste lemmikud duod on siiani koos. Me ei saa kedagi millekski sundida, kuid nende suhete purunemise korral puruneks ka meie süda. Me ei tea, kas nad jäävad igaveseks kokku, kuid me armastame neid koos! Siin on üheksa kuulsat paari, kelle lahkuminekut ei soovi me kunagi näha!
Foto: Tiina Kõrtsini

Gerli Padar ja Martin Parmas

Lauljatar ja võistlustantsija tutvusid 2006. aastal Kanal 2 telesõus "Tantsud tähtedega". Paar kihlus 2012. aasta sügisel, kuid ametlikult abieluranda pole veel sõutud. Gerlil on varasemast abielust tütar Amanda Rebecca, keda ta koos Martiniga kasvatab. 25. augustil 2014 sündis neil ka ühine tütar Camilla Miranda.

Foto: Aldo Luud


Ingrid ja Arnold Rüütel

Kas keegi oskaks üldse ette kujutada, et Ingrid ja Arnold poleks koos? Eesti endine presidendipaar abiellus 1958. aastal! Neil on tütred Maris ja Anneli ning kuus lapselast.

Foto: Robin Roots

Mai ja Kalle Palling

Laulja ja teleajakirjanik Mai Palling abiellus reforimerakondlasest Riigikogu liikmega 7. juulil 2012. Nende peres kasvab 2011. aasta suvel sündinud poeg Paul. 

Loe ka Naistelehe hiljutist intervjuud Maiga!

Foto: Robin Roots

Karl-Erik Taukar ja Kerli Kivilaan

Seda oli juba ammu sahistatud, kuid TV3 menusaate "Su nägu kõlab tuttavalt" 3. hooajal finaalis aastal 2014 oli asi selge – Karl-Erik Taukari südame on võitnud lauljatar Kerli Kivilaan. Tänavu saavad noored tähistada juba oma suhte viiendat aastapäeva!

Foto: Erlend Štaub

Inga ja Toomas Lunge

Lungede suhe sai alguse 2007. aasta suvel, kui koos löödi kaasa etenduses "Muna EÜE ehk viimane kava". Legendaarse Justamendi laulja ja seriaali "Pilvede all" endine peaosaline abiellusid 21. veebruaril 2012 ja vaid mõned nädalad hiljem sündis neil tütar Nora Ann. Varasematest kooseludest on paaril kaks poeg ja tütar.

Foto: Alar Truu

Saara Kadak ja Priit Pius

Näitlejatepaar tutvus noortesarja "Nullpunkt" võtetel. Saara ja Märt kihlusid 2016. aastal suvel ja 25. märtsil 2017 nägi ilmavalgust nende tütar Susanna.

Foto: Teet Malsroos

Tuuli Roosma ja Arbo Tammiksaar

Juba aastaid on Tuuli ja Arbo viinud eestlasi Kanal 2 eetri vahendusel maailma eri nurkadesse – olgu selleks siis Siber, Hiina, Austraalia või Iraan. Lõbusate reisisaadetega on rahva südamesse eriti pugenud aga nende kaksikud pojad Andres ja Kristjan, kes sündisid 23. jaanuaril 2009.

Foto: Martin Ahven

Heidy Purga ja Jaanus Rohumaa

Riigikogu liige Heidy Purga ja tema lavastajast elukaaslane Jaanus Rohumaa saavad tänavu tähistada oma kooselu kümnendat aastapäeva. Paari peres kasvab 2012. aastal sündinud poeg Villem, Jaanusel on varasemast abielust ka kaks tütart.

Foto: Erlend Štaub

Koit Toome ja Kaia Triisa

Möödunud sügisel võttis Koit Toome südame rindu ja palus pärast 11 aastat koos veedetud aastat meigikunstnik Kaia Triisa endale naiseks. Kaunisse perekonda kuuluvad veel 2008. aastal sündinud tütar Rebecca ja 2017. aasta kevadel ilmavalgust näinud poeg Richard.