Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
11. veebruar 2019, 11:09

Hertsoginna Meghan kirjutas oma isale südantlõhestava kirja: ma ei mõista, miks sa sellise tee oled valinud (10)

Sussexi hertsoginna Meghan ja tema isa Thomas Markle on pärast kuninglikke pulmi põhjustanud meedias palju draamat. Loomulikult pole Meghan tüli isaga ametlikult kommenteerinud, kuid Thomas on võtnud sõna pea igas suuremas meediaväljaandes.

Õnneks on meil viimaks võimalus aimu saada ka Meghani mõtetest. Väljaande Daily Mail sõnul kirjutas Meghan möödunud suvel oma isale pika kirja, milles kõnetas nende tüli ja väljendas oma kurbust. „Issi, pean seda väga raske südamega kirjutama,“ alustas Meghan. „Ma ei mõista, miks sa sellise tee oled valinud, eirates valu, mida sa põhjustad... Sinu teod on murdnud minu südame miljoniks tükiks – mitte ainult seetõttu, et sa oled tootnud nii ebavajalikku ja põhjendamatut valu, kuid tehes valiku marionetina valetada. Ma ei mõista seda kunagi.“

Samuti võttis Meghan ette paljud väited, mida press on avaldanud. „Oled öelnud pressile, et helistasid mulle ja ütlesid, et sa ei tule pulma – seda ei juhtunud, sest sa ei helistanud kunagi... Oled öelnud, et ma pole sind kunagi rahaliselt toetanud ja sa pole minult kunagi abi palunud, kuid ka see on vale,“ kirjutas hertsoginna.

Mäletate, kui Thomas ütles, et Meghan ignoreerib teda ja ta on üritanud teda korduvalt kätte saada? Prints Harry abikaasa adresseeris ka seda väidet: „Oli hirmus oma pulma nädalal meediast lugeda, et sa said südamerabanduse. Ma helistasin ja saatsin sõnumeid... Anusin, et sa abi vastu võtaksid – me saatsime inimese sinu koju... ja selle asemel, et minuga rääkida või abi vastu võtta, sa lõpetasid telefonile vastamise ja otsustasid hoopis tabloididega kõnelda... sa pole minuga pulmadest saati ühendust võtnud ja kuigi sa väidad, et sa ei saa mind kuidagi kätte, on mu telefoninumber jäänud samaks. Sa tead seda. Ei mingeid sõnumeid, ei mingeid vastamata kõnesid, ei ühtegi teadet sinult.“

Meghan noomib ka oma isa selle eest, et ta avalikult Harryga ebaviisakas on olnud. „Sa tead, et me nägime alates esimesest päevast vaeva, et sind toetada ja kaitsta. Kuulda pressis tehtud rünnakutest Harry pihta, kes on sinuga olnud vaid kannatlik, lahke ja mõistev, on ehk kõige valusam,“ tunnistas naine.