Foto: Pixabay
Suhted
26. oktoober 2020, 14:16

5 MÄRKI MEESTELE | Kas oled tõeliseks suhteks valmis? (2)

On suur erinevus sellel, kas lihtsalt soovid püsisuhet või oled selleks valmis. Valmisolek tähendab seda, et sa suudad käsitleda täielikku elumuutust. Men's Health on kirja pannud viis märki, mis näitavad, et oled viimaks tõeliseks suhteks piisavalt küps.

1. Sa ihkad midagi enamat

Sa tunned sisimas, et poissmeheelu ei suuda enam midagi pakkuda. Kõik peod ja juhusuhted on sind ära tüüdanud ning sisimas tunned soovi millegi kindla järele. Viimaks oled jõudnud tõdemusele, et soovid kellegagi täielikult oma elu häid ja halbu külgi jagada.

2. Mõistad, et ühiskonnas levinud arusaam mehelikkusest ei pea paika

Mehed hindavad sookaaslasi „tugevate“ iseloomuomaduste järgi. Oluline on see, kui palju mees alkoholi tarbida suudab, mitu naist ta ühe nädala jooksul voodisse meelitab või kui suuri raskuseid ta jõusaalis tõsta jõuab. Kuid ka mehed vajavad intiimsust ning armastust. Kui sa suudad eelnevalt mainitud „mehelikkuse“ mõõdupuud eemale tõugata ning pühenduda ka väliselt hoolimisele ning armastusele, oled tõeliseks suhteks valmis.

3. Sul on kindlad väärtushinnangud

Enne kui oled valmis ennast täielikult elukaaslasele pühendama, peavad sul olema tekkinud kindlad väärtused, mille järgi elus käituda. Sa pead teadma mida tahad ja vajad. Ole mees, keda ka sinu partner vajab!

Foto: Pixabay

4. Mõistad, et õige suhe ei tähenda paikseks jäämist

Mees, kes soovib rännata, ei pea kartma, et püsisuhtega käib kaasas rahulik ning sündmustevaene elu. Tuleb leida lihtsalt õige partner, kes hindaks sinuga koos samu väärtusi.

5. Süda ütleb sulle, et on õige aeg

See võib tunduda imalana, kuid kui sa tunned, et on õige aeg püsivaks suhteks, siis nii tõenäoliselt ka on. Tundes, et hirm kellegagi oma elu jagamise üle on kadunud, oled valmis.