"Unbreakable Kimmy Schmidt"Foto: Vida Press
Kultuur
8. veebruar 2019, 18:01

TOP 10 | Seriaalid, mis muudavad jõusaalis rassimise palju meeldivamaks!

Jõusaalis televisiooni muusikale eelistavad inimesed mõistavad, kui raske on vaatamiseks õiget seriaali valida. Ideaalis peaks see olema inspireeriv. See ei tohi olla sünge, aga mitte ka liiga naljakas, sest keegi ei taha jõusaalis hüsteeriliselt naerda. Ei tohiks olla liiga palju seksistseene. See peaks olema piisavalt huvitav, et see hoiaks sind trenažööril vähemalt ühe episoodi, kuid mitte nii huvitav, et sa lähed pärast trenni koju ja vaatad kohe terve hooaja ära. Cosmopolitan on koostanud nimekirja sarjadest, mis antud kriteeriumitele vastavad!
"Total Bellas" ja "Total Divas"
WWE maadlusdiivad on ehk üks parim inspiratsiooniallikas läbi aegade. Nii "Total Divas" kui ka Bella kaksikutele keskenduv kõrvalsaade "Total Bellas" on piisavalt dramaatiline, et trenn sujuks libedalt. 
"Glow"
Jah, veel üks maadlusega seotud seriaal, kuid midagi pole parata – tegemist lihtsalt on väga meelelahutusliku spordialaga. "Glow" naiste elustiil pole ehk nii inspireeriv kui WWE diivade oma, kuid seda on siiski lõbus vaadata.
"Seks ja linn"
Me oleme küll kõik seda ilmselt miljon korda vaadanud, kuid tegemist on klassikaga. See sobib nii trenni kui ka tegelikult ükskõik millise muu tegevuse kõrvale vaatamiseks, sest sa juba tead, mis saama hakkab.
"Gilmore Girls"
Uus trenni eesmärk: vaata, kas sa suudad joosta sama kiiresti kui Lorelai ja Rory lobisevad.
"Ameerika tippmodell"
Kui sa väidad, et pole jooksulindi peal oma poodiumi kõnnakut harjutanud, siis sa valetad! Me oleme kõik seda teinud. Miks mitte samaaegselt ka Tyra Banksilt näpunäiteid võtta?

"Pretty Little Liars"
Statistiliselt rääkides on tegemist ideaalse seriaaliga, mida jõusaalis vaadata. Kokku on seitse hooaega, mis koosnevad enam kui kahekümnest episoodist ja need on kõik umbes nelikümmend viis minutit pikad. Kui sa vaatad seda jõusaalis kolm korda nädalas, siis peaksid alles aasta pärast endale vaatamiseks uue sarja otsima.

"Unbreakable Kimmy Schmidt"
Kui Kimmy Schmidt suudab sekti üle elada, siis pead ka sina oma trenažööril veel viisteist minutit vastu!
"Jersey Shore"
See ei ole ehk kõige inspireerivam vaatamine, kuid tavaliselt kõlab igas episoodis taustaks klubitümpsu, mis muudab su trenni veidi lõbusamaks. 
"Glee"
Seal on muusikat! Seal on tantsu! Seal on sporti! See on ideaalne!
"The Office"
Olete tähele pannud, kui lihtne on vaadata järjest kümme osa "The Office'it" ja seetõttu kõrvale heita kõik muud olulised tegevused? Seda ei saa küll garanteerida, kuid VÕIB-OLLA suudab see sari panna aega lendama! Kui sa tahad, et trennid mööduksid linnulennul, siis ehk ajab see lõbus seltskond asja ära?