Foto: Jörgen Norkroos
Inimesed
8. veebruar 2019, 10:57

Üks küsimus staaridele!

Tuut ja Piip „Eesti laulust“: millegipärast on see tänavu jäänud vähem kaasaelatavaks (2)

Igal nädalal esitab Naisteleht kahele tuntud persoonile ühe päevakajalise küsimuse. Kuna kirev lauluvõistlus „Eesti laul“ 2019 on täies hoos, uurisime sel korral klounidelt Tuut ja Piip, kas nemad elavad sündmusele kaasa? 

Kloun Tuut ehk Toomas Tross:

Elan „Eesti laulul“ toimuvale kaasa küll, aga millegipärast on see tänavu jäänud minu jaoks vähem kaasaelatavaks. Võib-olla sellepärast, et pole õigel hetkel teleri ette sattunud. Tõsi, pisteliselt olen autoroolis olles võistlevaid laule kuulnud ja teoreetiliselt neile ka kaasa elanud – et millised on üldse uued laulud. Mis neist pärast „Eesti laulu“ või Eurovisioni saab, on hoopis teine lugu. Uute palade ja lauljate sünd on omaette väärtusega. Tunnistan, et meie peres hoiavad lapsed sel võistlusel tunduvalt rohkem silma peal.

Kloun Piip ehk Haide Männamäe:

„Eesti laulule kaasaelamine pole mu sihipärane tegevus. Kui kusagilt midagi kuulen, saan imestusega teada, et ahah, ka see laul osaleb tänavu võistlusel. Lapsed muudkui imestavad, et kas ma ei teagi, et seegi pala osa võtab. Tänavu nägime törtsukese isegi otseülekannet, kui pärast etendust koju jõudsime. Ja vähemalt kolm lõppvõistlusele jõudnut olid ka meie meelest seda väärt, mistõttu olin peaaegu õnnelik. Need kolm olid tore võõramaise nimega noorhärra Stefan, võõramaise nimega Victor Crone ja Inger.

Hea lugeja, anna ka sina kommentaariums teada, kas elad „Eesti laulule“ tänavu kaasa või ei!