Brigitte Susanne Hunt Tags: Brigitte Susanne HuntFoto: Robin Roots
Ilu ja mood
7. veebruar 2019, 16:34

FOTOD | Staarid näitavad ette: vaata, milliseid küünetrende hetkel armastatakse!

Värske Naistelehe veergudel on välja toodud seitse küünetrendi, mis sel aastal ilma teevad (Loe lähemalt SIIT!). Trendide päevakajalisust tõestab ka sotsiaalmeedia, mille vahendusel on sarnaseid küünemustreid näha nii maailmakuulsatel staaridel kui ka kodumaistel kaunitaridel. Vaata pilte ja võta snitti!

Klassikaline punane on alati teema ja seda kinnitavad ka staaride Instagrami klõpsud. Välismaa kuulsustest on tooni austajateks näiteks Chrissy Teigen ja Beyoncé, eestlannadest aga Liis Lass ja Elina Born.

View this post on Instagram

☕️🌤💋

A post shared by LIIS LASS (@liislassofficial) on

View this post on Instagram

📞

A post shared by ELINA BORN (@elinaborn) on


Igal hooajal naaseb ka võimalikult hele beebiroosa. Seda on mugav kanda, sest maha kulunud lakk ei torka koheselt silma. Tooni fännavad Ashley Graham, Tuuli Rand ja Paljas Porgand.

View this post on Instagram

LAX✈️JFK✈️CDG [caffeine required]

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) on




Veel üheks veetlevaks tooniks on ülihele roosa / beež – see on hinnas olnud juba aastaid ja ka tänasel päeval on see jätkuvalt teemas. Tooni on nähtud nii Kylie Jenneri kui ka Birgit Sarrapi ja Tanja Mihhailova-Saare küüntel.


Malibu Babrbie roosaks ristitud toon on pealtnäha küll rohkem suvine teema, kuid seda tooni on hiljuti oma küüned võõbanud näiteks Katy Perry ja Zoey Deutch.

View this post on Instagram

💒 wedded at work 💒

A post shared by zoey deutch (@zoeydeutch) on


Prantsuse maniküür pälvis tähelepanu Ariana Grande loo "Thank U, Next" muusikavideo tõttu. Kummarduse retrotrendile on teinud ka Brigitte Susanne Hunt.  


Prantsuse maniküürile on oma vindi peale keeranud Dua Lipa, kelle heledate küünte otsad on võõbatud mustaks. Kui küünekunst pole aga päris sinu maitse, siis võid vabalt kanda ka täiesti musti küüsi nagu Lupita Nyong või Liis Lemsalu.