Foto: Robin Roots
Inimesed
7. veebruar 2019, 10:18

TOP 6 | Tuntud punapäised eestlannad, kellelt hallil päeval inspiratsiooni ammutada

Selle nädala Naistelehes räägib oma värvikast elust Merilin Kirbits. "Kui mu nime ei teatagi, siis vähemasti teatakse mind kui "seda punase peaga näitlejat"," naerab naine (Loe täispikka intervjuud SIIT). Kuna Eestis on aga veel teisigi säravaid punapäid, siis toome me oma lugejate halli argipäeva veel kuus säravat naist, kellelt ammutada inspiratsiooni nii stiilimuutusteks kui ka töisteks tegemisteks!
Foto: Robin Roots

 

Marilyn Kerro

Rakverest pärit Marilyn on Eesti üks tuntumaid sensitiive, kes suhtleb peamiselt vaimudega ja tunnetab seda, mida on läbi elatud. Tuntust kogus ta Venemaa telesaates "Selgeltnägijate tuleproov", mille 14. hooajal pälvis ta teise koha. Südikas punapea naasis 2015. aastal uuesti kuulsat klaaskätt jahtima, kuid paraku hääletasid televaatajad ta taas teisele kohale. Kuna kolm on kohtuseadus, siis osales ta teleprojektis ka veel järgmisel hooajal, ent jälle jäi ta teiseks. Kerro on nüüdseks teinud esoteerikast äri, pidades poode Tallinnas, Tartus ja Moskvas. Lisaks naudib ta ka emarolli, kasvatades oma Norrast pärit elukaaslase Mark Alexander Hanseniga pisipoeg Kaius-Williamit.

Tags: Tanja Mihhailova-Saar Foto: Erlend Štaub


Tanja Mihhailova-Saar

Tanja on rahva südame võitnud nii laulja kui ka näitlejana. Ta on lõõritanud mitmetes muusikalistes projektides ning kaasa löönud erinevates muusikalides ja telesaadetes. TV3 menusõu "Su nägu kõlab tuttavalt" kohtunike laua taga istus ta mitu aastast ja mullu tegi ka oma filmidebüüdi "Klassikokkutuleku" triloogia teises vaatuses. 2014. aastal esindas ta Eestit Eurovisionil ja ka tänavu kiikab Tanja eurolava poole – koos ansambliga The Swingers pääseti hiljuti Eesti Laul 2019 finaali.

Tags: Lea Dali Lion, Lea Liitmaa Foto: Stanislav Moshkov


Lea Dali Lion

90ndate lõpul oli ta rahva jaoks Blacky, kuid pärast rinnavähi seljatamist võttis lauljatar endale nime Lea Dali Lion. Tänasel päeval figureerib Lea avalikkuse ees vähem ja lisaks muusikale tegeleb ta hoopis maailma müstilise poolega. Ta on õppinud reikit, kristalliteraapiat, qi-goingi ning suhtleb inglitega. Oma vaimsetest õppetundidest rääkis ta ka 2015. aastal ilmunud raamatus "Joonista valgust".

Tags: TV3 Foto: LAURA OKS


Annely Adermann

Telemaailma üks säravamaid esidiivasid! ETV ekraanil oma karjääri alustanud Adermann on viimased aastakümned toimetanud TV3 ridades. Algselt ilmatüdruk, seejärel loendamatute saadete eestvedaja. Vahemikus 2004-2015 töötas ta telekanali avalike suhete juhina ning tänasel päeval kuulub talle "Seitsmeste uudiste" produtsendi roll.

Tags: Signe Kivi Foto: Teet Malsroos


Signe Kivi

Leekpunaste kiharatega Signe on tegusid teinud nii kunstimaailmas kui ka poliitikas ning selle eest on teda tunnustatud mitme riikliku autasuga. Alati omapärase stiiliga silma paistev Kivi kuulub TEA entsüklopeedia akadeemilisse kolleegiumisse, Pressinõukogusse ja Eesti Kunstnike Liitu. Kui 2005-2015 oli ta Eesti Kunstiakadeemia rektor, siis paar aastat tagasi valiti ta Tartu Kunstimuuseumi direktoriks.

Tags: ERR, Eesti Laul, Helina Risti, I poolfinaal, Zebra Island Foto: LAURA OKS


Helina Risti

Ansambli Zebra Island lauljatar ja stilist püüab igal glamuurisündmusel kõik pilgud. Risti on oma stiilitaju poolest moegurmaanide seas hinnas ja mullu vastutas ta ka Mart Sanderi ajalooseriaali "Litsid" kostüümidraama eest.  Kuna iga tort vajab kirssi, siis on Helina kätt proovinud ka ehtekunstnikuna.