Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
4. veebruar 2019, 17:17

Viis tegevust, millega mees võib naistes hirmujudinaid tekitada (18)

Tõenäoliselt võib iga naine rääkida loo, kuidas mõni veider mees temas kunagi lähenemiskatsetega hirmujudinaid tekitas. Sageli on selline käitumine mehe poolt täiesti tahtmatu ning juhuslik. Askmen on kirja pannud viis meetodit, kuidas mees võib naise silmis veidrikuks osutuda. Seega kui sa ei soovi sellist mainet, siis hoidu neist tegevustest!

1. Jälitamine

Igaüks, kellel on nutiseade ning internetiühendus, saab teise inimese kohta  vähese vaevaga palju infot välja uurida. See aga ei tähenda, et nii peaks käituma! Jälitusohvri igale sotsiaalmeediakontole kirjutamine ning naise tüütamine, kui ta on öelnud, et ta ei soovi sinuga suhelda, EI OLE okei!

Veel hullem on see, kui sa jälgid tema sotsiaalmeediat ning lähed päriselus teda jälitama. Suhte asemel võid sa saada hoopis lähenemiskeelu.

2. Ei tunnista EI-d vastusena

See on seotud ka eelmise punktiga. Kui naine ütleb või annab mõista, et ei ole sinust huvitatud, siis tagane ning ära suru ennast talle peale. 

3. Oled liiga otsekohene.

Liigne flirt ning pealepressiv otsekohesus võivad jätta sinust ebameeldiva mulje. Ülevoolava seksuaalsuse rõhutamine kohtingul ei aita kindlasti suhte loomisele kaasa. Ole enesekindel, kuid ära mine üle piiri!

4. Liigne romantika

See võib olla küll üllatav, aga liigse romantikaga võid samuti naised endast eemale tõugata. Neile ei meeldi, kui mehed liiga kiiresti oma romantilisi tundeid avaldavad. Näiteks esimesel kohtingul armastust avaldada on liig! Ka iga päev neiule lillede või armukirjade saatmine võivad teda hirmutada.

5. Kasutad oma võimu ära

Võimupositsiooni abil naistele muljet avaldada pole samuti kõige mõistlikum. Esiteks astud sa tõenäoliselt üle oma töökoha reeglitest. Teiseks ei pruugi ka naine sellest midagi head arvata, sest võimukuse näitamine võib panna teda ebamugavasse olukorda.