Foto: Fotolia
Ilu ja mood
5. veebruar 2019, 14:46

PARFÜÜMIHOROSKOOP! Vaata, mis lõhn sobib sinu tähemärgiga (2)

Tõenäoliselt on iga naine aeg-ajalt mõnd horoskoopi piilunud – olgu selleks siis huvi suhtepööriste vastu või hoopis uurimaks, kui kõhukat tengelpunga tulevaks aastaks lubatakse. Naistelehe parfüümihoroskoop annab nõu, milline lõhnapudel endale järgmiseks aastaks soetada.

 Jäär

Jäärad armastavad seiklusi ja on alati valmis tegutsema. Neile sobivad lõhnad, kus on segatud lilled ja tsitruselised. Tsitrus ergutab meeli ja toob veel rohkem välja Jäärade seiklushimu.

Sõnn

Sõnnile sobivad ideaalselt kõik lõhnad, mis baseeruvad roosil, hästi passivad ka parfüümid, mille alatoon on kannike. Sõnn on maamärk – seega tasub aeg-ajalt kiigata ka lõhnu, kus on tuntavad vürtsikad ja puidused lõhnanoodid.

Kaksikud

Kaksikute iseloom on muutlik, seetõttu võivad nad eelistada nii ühe lille lõhna (roos, kuslapuu, kannike, lavendel, sirel) kui ka parfüüme, mis sisaldavad puiduseid, vürtsikaid ja samblaseid noote. Need lõhnad toovad välja Kaksiku vaimuka ja mitmekülgse isiksuse.

Vähk

Vähid on tundliku meelega. Neile sobivad kõige paremini ühe lille parfüümid (roos, kannike, liilia, kuslapuu, valge sirel) – need lõhnanoodid viivad Vähi romantilisse meeleolusse. Vähi kirgliku ja lustilise meele toovad kõige paremini välja parfüümid, mis sisaldavad gardeeniat ja jasmiini.

Lõvi

Lõvile meeldivad puuviljased ja tsitruselised lõhnad. Need panevad Lõvi-naisi end võimsana tundma. Vürtsikad lõhnad toovad välja Lõvide sensuaalsuse ja tõmbavad neile tähelepanu – just seda, mida nad kõige rohkem vajavad.

Neitsi 

Neitsid eelistavad värskeid ja kergeid lõhnu, millel on lilleline alatoon. Aeg-ajalt võiks Neitsi aga katsetada ka parfüüme, kuhu on kokku segatud lille- ja puiduaroome – see annab Neitsile juurde sensuaalsust ja elevust.

Kaalud

Kaalud armastavad üldiselt lillelõhnu, kuid tasuks olla avatud ka muskusele ja muudele idamaistele lõhnadele. Just õrn idamaine parfüüm toob kõige paremini välja Kaalude loomuliku sarmi ja elegantsi ning lisab juurde grammikese müstikatki.

Skorpion

Skorpioni tähemärgi esindajad on enda (ja sageli ka teiste arvates) väga seksuaalsed ja armastavad tõenäoliselt just seetõttu peadpööritavaid ning sensuaalseid lõhnu. Idamaine ja vürtsikas parfüüm on Skorpionile alati õige valik!

 Ambur

Seiklejahingega Ambur armastab väljas viibida, matkata ja reisida. Seepärast sobivad neile kõige paremini rohelised ja puuviljased lõhnad. Hästi passivad ka parfüümid, mis on soojad, sügavalt sensuaalsed, puidused ja tugevalt lillelõhnalised.

Kaljukits

Kaljukitsed on väga tõsise meelega. Nad on ambitsioonikad, stabiilsed ja tahavad jõuda elus tippu. Puidused ja samblased lõhnad sobivad neile hästi, nagu ka karged ja puhtad parfüümid.

 Veevalaja

Veevalajad on loomingulised, iseseisvad ja originaalsed, seepärast meeldivad neile ka ebaharilikud parfüümid, mis tekitavad teistes uudishimu. Veevalajate olemusega passivad kõige paremini lõhnaõlid, mis sisaldavad apelsiniõit, jasmiini, ilang-ilangi ja sandlipuud.

Kalad

Kalad on õrnad, sügavalt romantilised ja neile meeldib unistada. Proovi parfüüme, mis sisaldavad lillelisi noote (ilang-ilang, jasmiin, pojeng ja gardeenia) ja ka pisut vürtsikust. Need lõhnad toovad Kalade poeetilise hinge suurepäraselt välja!