Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
22. detsember 2020, 10:06

KAUGSUHTEL ON NII PLUSSE KUI MIINUSEID! Viis asja, mida keegi pole sulle selle kohta rääkinud

Kaugsuhe võib tunduda mugav, kuid selles on ka piisavalt raskuspunkte, mis võivad suhet ohustada.

Business Insider toob välja viis asja, millest kaugsuhetest kõneldes väga ei räägita, kuid mis paratamatult sellise suhtevormi juurde kuuluvad.

* Kaugsuhe on keerulisem kui välja paistab. Ennekõike on see üks emotsioonide möll: kaugel olla on raske, kuid taaskohtumine vallandab kõik vaka all olevad tunded.

* Kaugsuhe õpetab hetki nautima. Kui üksteisest kaugel olles on telefoni otsas rippumine loomulik, siis kokku saades oskate te hetki rohkem väärtustada ning üksteisele ilma telefonita aega pühendada. 

* Sul on võimalik tegeleda põnevate asjadega. Paljud ei taha tegeleda millegagi, mis teda kallima kõrvalt vedelemast eemale viiks. Kui sul on kaugsuhe, seda hirmu pole ja sa saad teha täpselt seda, mis sulle meeldib.

* Usaldus saab osaks su elust. Kaugsuhtes ei ole muud varianti, kui usaldada. Kui paarisuhtes tahavad inimesed sageli täpselt teada, mida nende teinepool teeb, siis kaugsuhe näitab kiirelt, et sa ei pea alati teadma, mida kaaslane ööpäeva igal minutil teeb.

* Teist saavad ajaplaneerimise kuningad. Kaugsuhtes on ülioluline kõikvõimalik logistika, sest kui see on hästi korraldatud, saate te ka aega koos veeta. Lisaks õpetab kaugsuhe ka tööasju paremini planeerima, sest sa ei taha ju ometi teha tööd, kui kallim on sinuga.