Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
26. oktoober 2020, 12:13

KUUS NIPPI | Muuda seks duši all ägedaks! (32)

Seks duši all näeb filmides hea välja, kuid päriselus võib see olla ohtlik ning ebamugav. Tülikus viib tujulanguseni ning rikub romantilise hetke. Men's Health on kogunud erinevatelt meestelt nõuandeid ning kirja pannud kuus nippi, et seks oleks nauditav ka vannitoas.

1. Kasuta pinki

Kui sul on vannitoas pink, siis kasuta seda! Pink on toeks ning aitab tasakaalu hoida, et kumbki teist märja põranda peal ei libiseks. Lisaks on see abiks erinevate pooside puhul.

2. Võta mänguasjad kaasa

Erinevad (veekindlad!) mänguasjad võivad naudingud duši all uuele tasemele tõsta. Dušiotsiku kasutamine võib samuti naisele meeldivaks üllatuseks olla.

3. Ära katseta keerulisi positsioone

Duširuum pole koht uute ning keerukate asendite katsetamiseks – see võib olla ohtlik! Ebastabiilsed asendid, näiteks kui mees hoiab naist üleval, kusagile toetumata, võivad teid mõlemaid vigastada. Vannitoas on libe!

4. Võta sellest kõike!

Seks duši all võib olla auravalt kuum. Hinnake üksteise alasti kehasid ning sooja ja niisket keskkonda.

5. Ära mine liiga rohmakaks

Karm seks ei sobi duši alla, vaid pigem voodisse, kus on rohkem stabiilsust ning puudub hirm kukkumise ning kontide murdmise ees.

6. Ideaalne lahendus, kui tal on menstruatsioon

Armatsemine duši all on ideaalne lahendus, kui naisel on taaskord kätte jõudnud kuupuhastus. Kumbki teist ei pea tol hetkel muretsema, et veri midagi määriks.