Lisaks rõivaste ja aksessuaaride disainimisele kirjutab Sünne Valtri ka raamatut.Foto: Stanislav Moshkov
Uudised
1. veebruar 2019, 12:29

Sünne Valtri oma valmivast raamatust: tahan sellega teisi aidata! (2)

Lisaks sellele, et Sünne Valtri on alustanud rõivaste ja aksessuaaride disainimisega, on tal käsil ka raamatu kirjutamine. Ta paneb sinna kokku kõik oma senised elukogemused.

 

Sünne, milline raamat sinu elu on muutnud?
Kahtlemata Rhonda Byrne’i raamat „Secret“, mis räägib unistamisest ja külgetõmbeseadust. Kasutan selle raamatu tõekspidamisi oma igapäevaelus 100% ja 24/7. Näiteks lähen ma alati inimestega kohtuma naeratus näol, nii olen kindel, et ka mulle kingitakse naeratus ja soe tunne vastu.

Millest räägib sinu valmiv raamat?
Sellest tuleb eelkõige motivatsiooniraamat, kus on kirjas kõik minu praktikad, mida olen proovinud ja mis on mind aidanud. Äkki aitab kedagi veel! Hetkel on mul umbes 50 lk kirjutatud, kuid kaks korda sama palju on veel kirja panna.

Sul on alati kaasas ka üks märkmik, kuhu mõtted kirja paned. Palun räägi sellest lähemalt?
Tõesti, mul on alati märkmik kotis, juhuks, kui mõni hea mõte tuleb. Autoroolis olles lindistan oma mõtted või mõne viisijupi telefoni. Väike märkmik kotis aitab mul paremini ka oma mõtteid analüüsida. Ma olen hästi emotsionaalne – tahan kõike kohe ja praegu, aga kirjutamine aitab mul asju realistlikumalt läbi mõelda. Enne otsustavat sammu loen kõik kirja pandud märkmed uuesti läbi ja näen siis kõike uuest perspektiivist.
Vahel tekib mõttesähvatusi ja ilmutusi ka unes. Ärkan siis üles ja panen kõik kirja, ka laulusõnad või ümisen viisijupi linti.