Foto: Priit Grepp
Mitmesugust
30. jaanuar 2019, 07:10

Kas eelistad puhata Eestis või välismaal? Vastab Kadri Pikhof (2)

Kadri Pikhof, «Seitsmeste» saatejuht

Arvan, et see kõik oleneb reisi pikkusest ja aastaajast. Sellisel kargel ja lumisel talvel nagu tänavu ei ole midagi, mis mind Eestist ära kisuks. Miks minna suusatama Austriasse või Prantsusmaale, kui meil on endal Lõuna-Eestis nii ägedad võimalused talisporti teha. Ja kusjuures, ühelgi suusareisil Alpidesse ei ole ma saanud nautida nii ehedat sauna nagu maakodus Elvas ja seda muidugi koos karge lumme hüppamisega.

Aga muidugi meeldib mulle ka maailma avastada. Igal aastal oleme abikaasaga ikka kogunud raha, et ühe reisi kuskile kaugemale ette võtta. Eelmisel aastal käisime näiteks Balil. Sinna läheks iga kell tagasi. Taskukohased hinnad, maitsev söök, hea teenindus ja muidugi lummav loodus – mis sa hing veel ihkad!

Kuna mu abikaasa on hispaanlane, pärit Mallorcalt, käime ka seal paar korda aastas. Seal on eriti mõnus kevadel või sügisel, sest Mallorcal on suvel eestlase jaoks liiga palav, samuti liiga palju turiste. Hispaanias tuleb alati teadlikult aeg maha võtta, minna kaasa selle muretu vibe’iga, juua sangria’t, tantsida salsat ja tagasi tulles oleme alati kui uuesti sündinud.

undefined Foto: Priit Grepp