Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
28. jaanuar 2019, 17:17

VALLALISTELE! Kuus nõuannet, kuidas luua suhet 2019. aastal (5)

Esimene kuu uuest aastast on juba peaaegu möödas, kuid lubadused, mida sa jaanuari alguses paika panid, pole täitunud. Kui oled vallaline, siis oli kindlasti üheks punktiks su (pikas?) nimekirjas leida uue aasta jooksul romantiline suhe. AskMen pakub välja kuus nõuannet, mida järgides parandad võimalusi leida inimest, kellega suhet luua.

1. Tööta enda kallal

Mine trenni, arenda oma teadmisi või värskenda riidekappi. On aeg ennast kätte võtta. Kui sa vaeva näed, ning endast parema versiooni lood, kogud ise enesekindlust ning seda märkavad ka teised. On tõsi, et kõigil pole sündides kaasa antud sarmikust, head välimust või jõukust, kuid kui sa iseendaga kunagi rahule ei jää, ega enda tugevaid külgi ei arenda, on sul palju keerulisem ka suhet luua. Mees, kes tunnistab oma nõrki külgi ning on valmis neid arendama, on naiste jaoks ääretult veetlev.

2. Mõtle järele, kuidas sa naistele lähened

Austus on kindlasti väga oluline märksõna. Kui sa kohtled naist lugupidamisega, on pool tööd tehtud. Kindlasti ta märkab, et oled selline inimene, kes ei alaväärista naisi, ning seetõttu on ta valmis ka püsisuhtele mõtlema.

3. Loo endale profiil suhtlusportaalis või kohtinguäpis

Viimasel kümnendil on online-tutvumine kogunud väga palju populaarsust. Pole ka imestada, sest praegusel nutiajastul käib peaaegu kogu elu läbi interneti. Suhtlusportaali või Tinderi kaudu on võimalused püsisuhte leidmiseks palju suuremad kui näiteks toidupoes kena näitsikut välja kutsudes. Ei maksa siiski aga suhtlust vaid internetti jätta – saage ikka pärismaailmas kokku!

4. Pane end proovile

Kui sa oled kohtingute suhtes tagasihoidlik, siis sea endale eesmärk. Olgu selleks kas rohkem paremale-lükkeid tinderis või enam kohtinguid. Anna endast kõik, et eesmärk täita. Ilma lihtsate „Hei, läheme kinno!“ või „Kas sa soovid välja minna?“ fraasideta ei jõua sa suhteni. Näe vaeva!

5. Ole aus oma tunnete suhtes

Võibolla hoiab sind tagasi vähene üritamine. Kui oled juba kaua kellegi vastu külgetõmmet tundnud, siis võta end viimaks kokku ning tunnista seda. On lihtne mõelda, et hetkel pole õige aeg, kuid palju mõistlikum oleks kiiremas korras asi selgeks teha. 

6. Ära karda ebaõnnestumist

Hirm, et kõik, mis võib valesti minna, lähebki aia taha, on üks peamisi põhjuseid, miks inimesed ei julge suhte loomiseks pingutada. Pole lihtne olla julge, kui sa oled tagasihoidlik, kuid ära lase hirmul takistada õnne leidmist. Õige kaaslane ei maandu sulle sülle, ilma, et sa ise vaeva näeksid. Ole julge ning astu vajalikke samme. Kui ebaõnnestud, siis jää positiivseks, ning hinda saadud kogemust.