Foto: Pixabay
Suhted
21. jaanuar 2019, 18:05

9 juhtnööri, kuidas jääda üheöösuhte puhul härrasmeheks! (33)

Vahel on seks lihtsalt seks – ilma lillede, armuavalduste ning kooseluta. Vaid füüsiline kontakt ja rahuldus inimesega, kellega tunned parjasti külgetõmmet. Iga seksuaalne kontakt ei tähenda, et sa peaksid jääma kombekaks, kuid vaja on jääda härrasmeheks nii enne kui ka peale seksi. Askmen on reastanud 9 juhtnööri, mida järgides võid kindel olla, et jääd juhusuhtes džentelmeniks.

1. Loobu viimasest joogist

Purjusolekus seks võib tunduda teoorias erutav, kuid tegelikult viib see segase ja lohaka ebaõnnestumiseni. Pole sugugi garanteeritud, et suudad tabada õiget rütmi või su varustus on üldse tol momendil võimeline töötama. Samuti võid unustada kondoomi, mis oleks juba suur viga.

2. Kõlblusetus pole efektiivne

Stereotüüp, et amoraalne kutt saab kõik naised, ei pea üldjuhul paika. Ka üheöösuhtes on oluline, et mõlemad partnerid usaldaksid teineteist. Vestle viisakalt ning unusta tobedad külgelöömisfraasid!

3. Jää rahulikuks

Tunne end mugavalt. Mida muretum sa ise oled, seda enam naudib situatsiooni ka temake. 

4. Väldi segaseid väljendeid

"Kas sa sooviksid minu korteris tassikest kohvi?" on kulunud klišee. Kõik me teame, mida see tegelikult tähendab. Lihtne "Kas sa sooviksid minu poole tulla?" väljendab seda, mida mõtled. Küsimus tuleks esitada aga õigel ajahetkel, näiteks peale kirglikku suudlust.

5. Võta juhtimine enda kätte

See ei tähenda seda, et peaksid olema pealetükkiv. Kui temake on andnud selgeid signaale, siis näita üles initsiatiivi! Kui ta aga ei tundu endas kindel, siis oota, ning võta asja rahulikult.

6. Eemalda korterist tõendid eelmistest üheöösuhetest

Kuigi juhuseksis pole teile kummalegi midagi siduvat, ole siiski härrasmees ning korista oma korterist eelnevatest öödest sinna unustatud naiste kosmeetika või aluspesu. Sinu tänaõhtune kaaslane teab, et ta pole sinu jaoks ei esimene ega viimane, kuid sa ei pea seda talle nina alla hõõruma.

7. Ole kannatlik

Kindlasti ei taha sa tunduda hirmutisena – ära sel juhul kiirusta oma juhupartnerit. Kui ta võtab aega ning otsustab, et soovib siiski koos ööd veeta, ei pea sina nii palju selle küsimiseks pingutama.

8. Tee sellest elamus

Seks peaks olema lõbus! Ole aga meeldejääv ka enne voodisse siirdumist. Näiteks laulge hommikul kella kolmest koos karaoket või jääge vahele pargis suudeldes. Kindlasti mäletate te mõlemad seda ööd veel kaua!

9. Looge side

Õppige üksteist õhtu jooksul tundma! Käituge siiralt ning ühisele ööle tagasi vaadates ei tunne te kumbki negatiivseid emotsioone.