Mitmesugust

KÖÖGINÕU! Et tarretis alati õnnestuks ehk Õpi želatiini õigesti kasutama 

Ragne Värk, 25. jaanuar 2019 11:00
Foto: Ragne Värk

Tarretatud toite on kõige lihtsam teha želatiiniga. Kuid isegi kogenud kodukokad pelgavad sageli selle kasutamist. Seekord tuletamegi meelde želatiini kasutamise põhitõed. 

Kasuta õigesti!

Kaubandusest võib želatiini leida nii pulbri kui ka lehena. Mõlema puhul on eesmärgiks tarretamine, kuid ettevalmistusprotsess on siiski erinev. See, millist želatiini keegi kasutab, on harjumuse asi, kuid tasub teada, et hea ja ühtlase tarretise saamiseks on nii želatiinipulbri kui ka -lehe puhul üks olulisemaid toiminguid selle õige ettevalmistamine. Samuti on oluline, et lõpptulemus oleks sobiva tekstuuriga – mitte liiga vedel ega ka üleliia kummine!

Samal teemal

02.05.2019
BLOGI | Pähklised kaeraruudud
26.01.2019
Mõnus laupäevane maius: kaneelimekiga jogurtikook

REKLAAM JA KUULUTUSED

reklaam@ohtulehtkirjastus.ee