Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
18. jaanuar 2019, 10:00

SODIAAGIMÄRK OTSUSTAB: mees, keda vajad oma ellu aastal 2019

Relationship Rules annab igale naisele soovituse, millist meest 2019. aastal jahtida tasub!

JÄÄR

Sinu elus on olnud piisavalt neid "pahasid poisse". See tõi ellu küll põnevust ja lõbu, aga ei midagi püsivat. Aeg on leida oma ellu mees, kes on vastutustundlik, kellele saab loota.

SÕNN

Sa oled minevikus liialt pikalt kinni olnud. Sa vajad meest, kes oskaks sind hinnata. Sa vajad meest, kes aitaks sul paremaks saada.

KAKSIKUD

On aeg leida ellu keegi, kes panustab suhtesse sinuga võrdselt. Sa oled alati jahtinud mehi, kes ei anna sulle midagi vastu. Aeg on seda muuta!

VÄHK

Sul on kombeks oma nõudmisi leebemaks muuta, et mingi mees ikkagi su ellu püsima jääks. Siit ka põhjus, miks sind mehed sageli ära kasutavad, miks sa õnnelik pole.

LÕVI

Sa ootad midagi muud ja erinevat, aga kipud end ikka samasuguste inimestega siduma. Aastal 2019 mine kohtama meestega, kes on erinevad neist meestest, kellega oled senini üritanud.

NEITSI

SUl on väga kõrged standardid. Sa vajad meest, kes ei karda pingutada ja panustada.

KAALUD

Sul on liiga hea süda. Jama on selles, et kipud oma ellu valima mehi, kes vajavad parandamist. Neid, kelle elus on midagi valesti. Aastal 2019 vali mees, kes ei vaja sinu abi oma elu muutmisel ja parandamisel.

SKORPION

Sa tahad elus kiirelt liikuda. Romantika ja aeglane tempo pole sinu jaoks - kohe asja kallale!  See on kahjuks ka põhjus, miks su süda sageli murtakse. Sa vajad kedagi, kes aitas sul tempot maha võtta. Kedagi, kes aitaks sul mõista romantikat!

AMBUR

Ole enda vastu aus. Sa ei ole ammu olnud suhtes, kus su eesmärgid oleksid päris ausad. Oled nautinud pealiskaudset armastust. Sel aastal vajad meest, kes näitaks sulle sügavat ja tõelist armastust.

KALJUKITS

Järjepidev mees on see, keda sa vajad. Kaljukitsena sead endale palju eesmärke, mistõttu on su teel ka palju raskusi. Sa vajad järjepidevat partnerit, kes on ka rasketel aegadel sinuga.

VEEVALAJA

Ole realist! Sa ei leia seda täiuslikku meest. Jäta printsi jahtimine! Ava oma süda neile meestele, kes on valmis sind armastama. Sa üllatud, kui palju rõõmu ja armastust nad sinu ellu tuua võivad.

KALAD

Ära enam pinguta liialt, et uusi inimesi oma ellu tuua. Vaata hoopis neid, kes su ümber juba on. Äkki pole sa kedagi märganud?! Su tõeline armastus võib juba olla su elus!