Artikkel kumminaine Sofiast ajas Perekooli inimesed pöördesse.Foto: Erakogu
Suhted
14. detsember 2018, 14:07

ÕHTULEHT AJAS PEREKOOLI PÖÖRDESSE! Kas kummiprostituudiga seksimine on petmine? (64)

Nädala algul kirjutas Õhtulehe reporter Rein Sooving loo külastusest Eesti esimese kumminaine-prostituudi Sofia (nimi muudetud) juurde. Nüüd on teema jõudnud ka sinna foorumisse, kuhu lõpuks kõik teemad jõuavad – Perekooli.

Eesti naiste au ja südametunnistuse foorumis võeti teema üles eile, kui anonüümne kägu paiskas küsimuse: „Kas seks kumminukuga on teie silmis petmine?“

Ei läinud kaua mööda, kui vestlus võttis hoogsamad toonid ja nagu kõigi teemadega Perekoolis, eraldus ka siin kohe kaks leeri. 

„Jah“-leer, kelle arvates tohib mees igasugu sugukihu rahuldada ainult enda naise võimalusi kasutades. „Ei“-leer, kelle arvates see väike kummiseks ikka midagi halba ei tee.

„Ei ole petmine ma arvan. Tegemist on peaaegu samasuguse asjaga nagu pihkupanemine. Pihkupanemine ei ole petmine, kõik on sellega nõus?“ arutleb üks kasutaja.

„Loomulikult on see petmine. Igasugu sugukihu rahuldamine kuidagi teisiti kui oma abikaasaga on petmine,“ oponeerib teine.

Seejärel tuleb juba jutuks, et mõned mehed rahuldavad end suisa tolmuimejatega. Et vestlus püsiks mõistlikkuse raamides, siis on ka kasutajaid, kes võrdlevad seksi kumminukuga nekrofiilia või zoofiiliaga. „Väga hea küsimus seal, et kas seks looma või surnuga on petmine. Vastake siis, kas on või? Mis te miinustate, kui vastata ei oska,“ debateerib üks kasutaja.

Arvamusi on muidugi seinast seina. „Mu jaoks ei ole see kumminukuga või kunstvagiinaga seksimine petmine, aga samas närvi ajaks ikka, kui nt mees jätab kaasa kuivale ja läheb kumminukuga aega veetma, nii et selles mõttes erilist vahet ka pole. Kui aga mees on lihtsalt nii vitaalne, et jaksab mõlemaga mürada, nii minu kui ka selle nukuga, siis ma võtaks seda nagu masturbeerimist ikka. Seks loomaga on haige ja seal mind isegi ei huvitaks, kas see on petmine, see on rõvedam veel ja sellise rõvedikuga ma ei tahaks tegemist teha, kes loomadega seksib. Seks surnuga on mu teada isegi seadusevastane ja kui ka poleks, siis rõve ikka ja perversne, ei tahaks ma sellise perverdiga kooselu,“ mõtiskleb üks naisterahvas.

„Aga kui mehel on kõht tühi ja teab, et naine teeb kodus kotlette, aga mees ikka läheb sööklast läbi ja sööb ühe prae – kas see on petmine?
Mis seal vahet on, kas rahuldab võõra naisega sugukihu või nälga, üks isu puha?
(Pole segasemate piiridega nähtust kui petmine. Selle piirid on ainult igaühe enda peas. Minu jaoks on näiteks naisest halvasti kolleegidele rääkiv, kuid seksuaalselt truu mees suurem petja kui see mees, kes kellegi teise teadmata armukest peab, kuid sõprade ja kolleegide ees kunagi kodust musta pesu ei pese),“ vastab järgmine.

„Seks kumminukuga ei ole petmine seni, kuni see kumminukk ei muutu mehe jaoks haiglaslikuks kireobjektiks. On ju ka mehi, kes on armunud autosse, dokfilmegi sellest tehtud. See on juba seksuaalhälve ja seda ei saagi võtta petmisena, niisugune mees saab petta üht kumminukku teise kumminukuga või üht autot teise autoga. Kui normaalse seksuaalse sättumusega mees kumminukku huvi pärast proovib, siis petmise alla seda liigitada ei saa, pigem masturbeerimine. Nukk on elutu,“ oponeerib järgmine.

Vestlust jagub mitmeteks lehtedeks ja siinkohal tunnistab Õhtuleht enda ressursside piiratust ja loobub sellel eluliselt ja riiklikult väga tähtsal teemal kaasa debateerimisest. Kui lugejatel on isiklikke arvamusi ja soovi vestluses kaasa lüüa, siis saab seda teha SIIT!