Teie suhtlusest võib areneda romantiline suheFoto: Pixabay.com
Suhted
30. november 2018, 12:30

Neli kindlat märki, et oled tema jaoks midagi enamat kui sõber

Naistel on sageli raske aru saada, kas nende kaaslane soovib luua midagi tõsist või on kõik vaid mäng. Portaal YourTango toob välja neli märki, mis viitavad sellele, et su meesoost silmarõõm näeb sinus midagi enamat kui vaid sõpra.

1. Su sõbrad hakkavad vihjeid tegema

Iga kord, kui te enda sõpruskonnaga väljas olete, teevad su sõbraid märkusi stiilis "te oleksite koos nii nunnud!". Siin pole midagi imestada, sageli võivad sõbrad märgata sädet varem kui asjaosalised ise.

2. Te suhtlete sageli enne magamaminekut

Ootamatult märkad, et oled enda silmarõõmuga hakanud suhtlema igapäevaselt ning vahepeal räägite te täiesti suvalistest asjadest. Lisaks on teil tekkinud komme teineteisele enne magaminekut helistada või kirjutada.

3. Te olete üksteisele hüüdnimed pannud

Varem ütlesite üksteisele lihtsalt "hei" või "jou, mis teed". Nüüd aga kutsute teineteist kallikeseks, musirulliks või suhkrukarukeseks. Kas tunned juba, kuidas ta süda sinuga suheldes sulab?

4. Te hakkate kaisutama

Varem ei võtnud ta su ümbert kinni ja parimal juhul lõi sulle lihtsalt käele plaksu. Nüüd olete te hakanud käsikäes ringi käima ning koos telekat vaadates olete üksteise kaisus. Lisaks on ta hakanud sind otsaette suudlema.