Kui sa tunned, et asi pole õige, jäta ta mahaFoto: Pixabay.com
Suhted
28. november 2018, 21:30

Viis põhjust, miks sa pead kohe maha jätma selle mehe, kes sinus kahtleb

Lahkuminek ei ole kunagi lihtne. Sellegipoolest toob portaal YourTango välja viis põhjust, miks sa peaksid kohe maha jätma selle mehe, kes sinus kahtleb.

Partneri leidmine pole alati lihtne. Seega kujutame me sageli ette, et kui me juba kellegi leidnud oleme, tahame temaga elu lõpuni koos olla. Kui aga kaaslane hakkab rääkima, et ta pole teie suhte osas päris kindel, et maksa sul tema peale aega raisata.

Sa pead tegema seda, mida tema ei julge

Kui su kaaslasel on nõrkushetk ja ta tunneb end üksikuna, tuleb ta ilmselt sinu juurde tagasi. Teil võib koos väga tore olla, kuid kui su mees end taas hästi tunneb, eemaldub ta sinust jälle. Temas tekivad küsimused, kas see suhe on ikka vajalik ja kas sina oled tema jaoks see õige. Kui sa ise suhtele lõppu ei tee, jääbki see nõiaring korduma.

Sinu jaoks on olemas keegi parem

Sa ei pea leppima kaaslasega, kes sinus kahtleb. Kindlasti on olemas keegi, kes on sada protsenti kindel, et tahab sinuga koos olla. Miks sa koormad end pooliku suhtega? 

Elu on liiga lühike, et seda raisata

Kui sa ükskord selle õige leiad, tundub sulle niigi, et sul ei saa temast kunagi küllalt ning teil on liiga vähe aega. Miks peaksid sa seda vähest aega siis veel vale partneri peale raiskama? Leia parem keegi, kes sinust päriselt hoolib!

Sa ei too enda partneris parimat välja

Kui mees sisimas teab, et tema kaaslasest ei saa tegelikult kunagi päriselt tema naist, hoiab ta end tagasi. Ta ei jaga sulle nii palju emotsionaalset energiat, aega ega tee neid žeste, mida ta teeks kellelegi, kellega ta elu lõpuni koos tahab olla. Lõpeta teie mõlema aja raiskamine ja otsi keegi, kes tahab sinuga koos olla parim versioon iseendast.

Suhted on piisavalt keerulised isegi "selle õigega"

Isegi kui sa oled koos enda ideaalpartneriga, tuleb teil ikka ette tülisid ning te peate iga päev paremuse poole püüdlema. Koos kellegi sellisega, kes sind õieti ei hindagi, saab suhe olema veel keerulisem.