Hea on leida kaaslane, kes sind austabFoto: Pixabay.com
Suhted
27. november 2018, 18:27

Kui mees teeb neid seitset asja, ei austa ta sind üldse

Kui sa tahad teada, kas su uus silmarõõm tõepoolest austab sind ning mõjub sulle hästi, pane tähele ega ta juhuslikult järgnevas nimekirjas ära toodud asju ei tee. Just need seitse tegevust annavad märku, et tegelikult ei pruugi see mees sinu jaoks see õige olla, vahendab portaal YourTango.

1. Ta ei ole aus

Üks stabiilse suhte alustalasid on ausus. Kui sa oled märganud, et kaaslane luiskab sulle tihti, on see märk sellest, et ta ei austa sind. Kohtamisekspert Justin Lavelle'i sõnul näitab valetamine seda, et kaaslase arvates pole sa tõde väärt.

2. Ta ei aktsepteeri su tundeid

Kui kaaslane pisendab või eirab sinu mõtteid, tundeid ja muresid peaksid sa seda võtma kui punast ohutuld. Su kaaslane ei näe sind kui võrdset partnerit. Ta arvab, et sinu tunnetel ja mõtteavaldustel pole mingit tõsist väärtust.

3. Ta hilineb tihti

Vahel harva hilinemine on mõistetav, kuid pidev hiljaks jäämine võib suhte helgele tulevikule saatuslikuks saada. Mida kauem mees sul enda järgi oodata laseb, seda vähem ta sind ootab.

4. Ta ei kuula sind

Me kõik otsime partnerit, kes on valmis meid kuulama. Kui partner näitab su murede osas hoolimatust üles, ei austa ta sind nii, nagu üks tõeline kaaslane seda tegema peaks.

5. Ta vaatab pidevalt teisi naisi

Keegi meist pole kiusatustele immuune. Pikaajalises suhtes olemine ei tähenda, et me ei kaaluks aeg-ajalt alternatiive ega heidaks pilke kellelegi teisele. Kui su partner aga pidevalt teistele naistele järgi vahib, on see ebaviisakas ning kõneleb sellest, et ta ei võta sind tõsiselt. Isegi kui kaaslane taolised olukorrad naljaks pöörab, on olukord tegelikult tõsine.

6. Ta ei austa su piire

Meil kõigil on mingid piirid, millest me loodame, et meie kaaslane üle ei astu. Kui sa oled enda väljavalitule öelnud, et tema käitumine sind häirib, aga too laseb ikka samamoodi edasi, on miski valesti. Kaaslane peaks olema valmis end sinu nimel vahel natuke tagasi hoidma.

7. Sa ei ole tema jaoks prioriteet

Kui sa oled enda partneri jaoks oluline, üritab ta sind alati esikohale seada, ükskõik kui kiire tal parajasti on. Kui su kaaslane sinuga koos ühiseid plaane ei tee, on see selge märk sellest, et ta ei hooli sinust kuigi palju.