Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
16. november 2018, 18:43

KALLIS, OLE MINU ÄMBLIKMEES: 14 juhtumit, kus seks läks täiesti üle võlli (4)

Redditi foorumi külastajad on pannud kirja oma kõige piinlikumaid või ka halenaljakaid seksijuhtumeid. Men’s Health koondas kokku enam kui tosin vürtsikamat lugu.

1. Päevituskreem on suvitaja sõber

Mees külastas uue tüdruksõbraga California Legolandi ja sai tõsise päikesepõletuse. „Hiljem tol õhtul seksisime hotellis ja kui orgasmi sain, siis tundsin tema juukseid oma õlgadel, peal ja kätel ning korraga hüppasin püsti ja karjusin valust,“ kirjeldas ebaõnnestunud päevitaja.

2. Ära unusta soojendus- ja venitusharjutusi

„Lõpuks suutsin veenda oma tüdruksõbra duši all seksima, aga libastusin silmapilkselt ja tõmbasin jalalihase nii ära, et suutsin vaevu kõndida,“ meenutas DrDerpberg.

Mehe sõnul ei tulnud talle siiski pähegi asju pooleli jätta ja naisele rääkis ta oma ebaõnnest alles pärast. Veel 8-9 aastat hiljem viskab aga teinepool selle üle nalja ja küsib, et kui hirmus oleks toona olnud katkestada.

3. Ettevaatust seksimänguasjadega

„Pidin ükskord partneri tagaotsast välja õngitsema anaaltappi,“ kirjutas Raziphel. „Tähelepanu: ärge kasutage neid silikoonist tappe, millel on painduv vars.“

4. Sotsiaalmeedia on tujutapja

Keegi mees võttis oma naiselt seksituju, kui lähenes talle õhtul voodis sõnadega „Like, comment, subscribe“.

5. Kallis, ole minu Ämblikmees

Keegi naisterahvas naerab siiamaani seksikogemust mehega, kes tahtis rollimängus kehastada Ämblikmeest. Ihar koomiksikangelane kutsus naist Mary Jane’iks, teeskles võrkude tulistamist naise käte sidumiseks ning esitas naise peal olles talle detailseid koomiksiteemalisi küsimusi.

6. Allergia pole nali

Kaunis öine mets, romantiline kuuvalgus ja pehme sammal ... TexiCocoPuffsi jaoks oli see seksikogemus ideaalne. Vähemalt seni, kuni tal tuli metsik allergiahoog.

7. Seks, mis lõppes haiglas

„Nautisin seda hetke täielikult. Olime mõlemad andunud naudingule ja kirele, kui korraga tundsin, nagu pussitaks keegi mind külge. See muutus silmapilkselt talumatuks. Lükkasin naise endalt maha ja hakkasin oksele. Naine hakkas uuesti sõitma ... aga sedakorda minuga koos haiglasse. Mul oli tõsine neerukivide juhtum.“

8. Alkohol, sõidukid ja seks ... ei-ei

„Seks mootorrattal,“ alustas keegi Dzernumbrd kirjeldust. „Tsikkel kukkus külili (minimaalsed kahjustused) ja meie kukkusime kõrval olnud põõsastesse. See oli sportratas ja raskuskese oli üsna kõrgel. Viin teeskleb, et on su sõber, aga siis selgub, et ta lihtsalt ajab su pöördesse ja siis viskab põõsasse.“

9. Seks, mis lõppes lõualuuvigastusega

Mees ja naine olid voodis, mees peal. Naise käsi oli ebamugavas asendis ja kui ta seda sirutas, jäi mehe nägu ette. Tulemus: mehe lõualuu läks paigast ja teeb siiamaani kohati plõksuvat häält.

10. Seksides ära unusta parkimiseeskirju!

BalletBoy pajatab: „Seksisime autos. Politseinik tuli auto juurde, tüdruk lükkas mind maha ja veeretas end istmetevahelisse tühimikku. Niisiis, politseinik vaatab taskulambiga aknast sisse, mina vaatan teda, ise täiesti alasti ja lihtsalt tardunud. Mees vaatab mind ja sõnab: „Härra, kas teate, et teie auto on pargitud valele teepoolele?“ Mina kohe vastu: „Pargin kohe mujale, pargin kohe mujale“, ise täiesti üllatunud. Mu tüdruksõber keeldus lõpuni oma praost välja tulema.“

11. Armastus ... ja kõikvõimalikud kehaeritised

Sissejuhatuseks: ileostoomikott paigaldatakse inimesele peensoole otsa nahapinnale siis, kui patsiendi jämesool on tulnud näiteks vähi tõttu täielikult eemaldada. Inimese seede-eritised kogunevad (vedelal kujul) kotikesse ja kott vahetatakse korrapäraselt välja.   

„Mu partneril oli ileostoomikott, mis ei olnud enne kõnealust ööd meile kunagi magamistoas probleeme tekitanud,“ meenutas Velvet_and_Lace. „Olime parasjagu joonud ja andsime pihta, tema minu peal, tuba pilkaselt pime. Lõpuks tuli ta päris suures koguses mulle näo ja ülakeha peale. Märkisin, et mind tundub katvat ebatavaliselt suur kogus spermat ... tuled põlema ... selgus, et see oli s*tt. Ja sperma. Ma ei suutnud naermist lõpetada.“

12. Seks rohelise mehikesega

Keegi naisterahvas meenutab lõbusat kogemust: oli „Võlur Ozi“ teatrietendus ja pärast seda ohtra alkoholiga pidu. Naine läks voodisse mehega, kes oli mänginud etenduses Smaragdlinna kodanikku. Tal polnud aega meiki maha võtta, niisiis oli mees sisuliselt üleni rohelist värvi, rinnakarvad kaasa arvatud.

13. Tuled põlema!

Jello5678 hullas oma daamikesega pilkases pimeduses ja läks siis naise laualt kondoomi otsima. Tool oli laua alt väljatõmmatud asendis ja mees põrutas oma kikkis riistaga sellele otse nurga pihta. Seks lõppes sealsamas. 

14. Tunne tõusu ja mõõna

„Mu toonane poisssõber tahtis mulle tagumikule laksu anda, aga lõi iseennast munadesse. Ta sõbrad ja korterikaaslane olid allkorrusel ja kuulsid samuti karjumist,“ kirjutas üks naisterahvas.