Helen ja CarmenFoto: Erakogu
Blogid
17. november 2018, 12:00

HELENI BEEBIBLOGI | Külastasin uut kaubanduskeskust ning kartsin, et meid Carmeniga lastakse pommiga õhku (6)

Mul on palve mõnele üksikule õelale lugejale: pealkirja põhjalt kurja kommentaari kirjutamise asemel otsi mind hoopis päriselus üles või kirjuta mulle otse, oma nime alt. Saame kokku ning ütle mulle näost näkku kõik südamelt ära! Jätsin oma eelmises postituses, kus muretsesin õelate inimeste pärast, ütlemata, et ma ise ei loe anonüümseid kommentaare. 

Mul on palve siin mõnele üksikule õelale lugejale: pealkirja põhjalt kurja kommentaari kirjutamise asemel otsi mind hoopis üles päriselus või kirjuta mulle otse, oma nime alt. Saame kokku ning ütle näost-näkku mulle kõik südamelt ära! Jätsin oma eelmises postituses, kus muretsesin õelate inimeste pärast, ütlemata, et ma ei loe ise anonüümseid kommentaare. 

Seda ühe kunagise juhtumi tõttu. Nimelt, jätsin oma blogipostitusse ühel korral mitmeid põnevaid küsimusi õhku rippuma ning lootsin, et kommentaarides tekib põnev arutelu neil teemadel. Läksin pärast loo ilmumist vaatama, mida teised arvavad näiteks sellest, et korras põletikunäitajaga beebile määrati nahalööbe korral veeni antibiootikume. Mida ma aga oma kurvatuseks ei leidnud, oli mõistlikke arvamusi ning toredat arutelu. Kommentaaridest kajas vastu kiusajate jutt. Kuid ma sain aru, et need õelad üksikud kommenteerijad haavavad hoopis teisi inimesi minu ümber.

Edasi lugemiseks: