2 Quick StartFoto: ERLEND ŠŠTAUB
Saund
2. november 2018, 19:25

Pearu Paulus põhjendas, miks 2 Quick Start Eesti kõige kallim bänd on

Raadio 2 saates “Bert Järvet” käis 2 Quick Startist ning oma lauljakarjäärist rääkimas üsna pea 51. sünnipäeva tähistav Pearu Paulus. Muuhulgas selgitas mees, kuidas on võimalik, et bänd juba pea paarkümmend aastat Eestis kõige edukam on.

Ärilehe sõnul oli 2 Quick Start 50 000 kroonise honorariga Eesti kõige kallim bänd. 18 aasta jooksul ei ole palju muutunud ning bänd on endiselt kallimaite bändide seas, küsides esinemise eest kuni 6000 eurot.

"Ilmselt, kuna meid on tõesti nii palju, siis võib-olla tõesti see summa on kõige suurem muusikakollektiividest. Aga lähtuvalt sellest, et meid on palju, ei teeni võib-olla nii hästi kui mõned väiksemad kollektiivid," põhjendas Paulus, miks 2 Quick Start kodumaiste bändide seas üks kalleimad on. 

2 Quick Starti bändi on nimetatud “rikaste ärimeeste bändiks”, kuid Pauluse sõnul ei esine nad üldsegi ainult rikkuritele. ”Me oleme mänginud väga palju näiteks pulmades ja see näitab tõesti, et Eesti inimestel läheb väga hästi. Loomulikult paljudel juubelitel, inimesed tahavad meid kuulata oma sünnipäevadel. Kindlasti mõned on nendest olnud ka rikkad ärimehed," sõnas ta.