Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
30. oktoober 2018, 10:00

KÕIK KOOS: kuueaastane rikub vanemate sekselu

Paari suhe on lagunemas, sest nendega koos jagab abieluvoodist ka kuueaastane tütar. Nii ei ole aga vanematel võimalus intiimselt koos aega veeta.

31aastane mees on õnnetu, sest igatseb väga taga aegu, mil sai naisega nende abieluvoodis hullata ja nautida, vahendab The Sun.

Koos on oldud kaheksa aastat, kuid pärast tütre sündi ja beebivoodist loobumist magab lapsuke emme ja issi kaisus. Seda siiani.

Tütrele lihtsalt ei meeldi tema voodi, mistõttu tahab ta vanematega magada. Naine on sellega nõus.

Mees tunnistab, et kuna abieluvoodi jääb kolmele kitsaks, siis kolib ta sageli ise tütre voodisse magama, et varakult tööle minnes värske ja puhanuna ärgata saaks.

Nii on abikaasade elu möödunud ilma seksita.

Mees on lootnud, et see aeg saab läbi ka kõik muutub, kuid praeguseks on see kestnud juba kolm aastat.

Lisaks häirib meest ka see, et ta ei saa naisega isegi õhtuid kahekesi veeta. Naisel on nimelt komme, et ta viib tütre kell kaheksa õhtul nende voodisse, et talle vähemalt tunnike lugusid lugeda. Ja peagi uinuvad ema ja tütar koos.

Mees kardab, et naine teebki seda kõike tema vältimiseks.

Ja mehel on põhjust muretseda, sest ka The Sun`i suhtenõustaja Deidre leiab, et laps ei tohiks vanemate suhteid ja intiimsust segada. Nii soovitab ta tütrele piirid seada ja harjutada ta eraldi voodis magama.

Asi võib aga olla veelgi hullem, kui naine asjale lahendust otsida ei soovi.

Mida arvad sina, mis vanusest peaks laps vanematest eraldi magama?