Maris Saar.Foto: Aldo Luud
Inimesed
29. oktoober 2018, 16:42

Hüpnotisöör Maris Saar annetamisest: eelkõige annan laste heaks

Jõulud pole sugugi kaugel. Vähemalt mitte telekanalite jaoks, kel juba ammu paigas pühadeprogramm ja valmimisel saated. Seekord räägib Naistelehe lugejatele oma tööst TV3 heategevussaate "Inglite aeg" juht Keili Sükijainen. Naine loodab, et ka seekord tulevad inimesed jõudumööda appi ja viis raskes olukorras abivajajat saavad oma elu muuta. Meie aga küsime seekord, mille või kelle heaks ollakse nõus annetama.

Hüpnotisöör Maris Saar: "Mina olen annetanud erinevatele organisatsioonidele. Olen hea meelega panustanud ja teen seda ka edaspidi just laste heaks. Näiteks olen toetanud Lastefondi, kes toetab ravimite ostmist ja laste ravimist. Rõõmuga aitaksin ka selliseid organisatsioone, mis tegeleksid sellega, et haigeid lapsi oleks vähem. Ehk laste tervis suuremas pildis – ennetustööna. Info abivajajatest jõuab minuni tavaliselt meedia ja sotsiaalmeedia kaudu, olen n-ö juhuslik annetaja. Aga alati, kui näen, et tegu on murega, mis tõesti suur ja minu panus saab aidata seda lahendada, siis loomulikult aitan."

Foto: Daisy Lappard

Vasta samale küsimusele meie Facebooki-lehel ja osale loosimises. Seekord paneme välja kena ja praktilise koti, mis sobib väiksemale reisile või miks mitte ka trennis käimiseks. Võitja nime ja valiku vastuseid avaldame järgmises numbris.

Eelmine kord küsisime, milline nali ajab sind naerma. Kuivale nahale mõeldud Avoni ihupiima saab endale SILVE INNOS. Palume auhinna kättesaamiseks helistada kuu aja jooksul tööpäeviti kell 9.00–17.00 telefonil 666 2600.