Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
17. oktoober 2018, 20:44

VÄRSKENDA OMA TEADMISI: kuidas teha naisele suuseksi? (15)

Meenutuseks: uuringute kohaselt saab vaid seksuaalvahekorra abil orgasmi ainult umbes 33% naistest. Kuidas neid aidata ehk mida naised tahaksid? Vastus: suuseksi ehk cunnilingust. Mõned mehed peaksid seda õppima – osadele kulub aga ära kerge mäluvärskenduse kursus. Aga allolevate juhiste abil peaks igast mehest saama oskuslik „cunnilingvist“, kinnitab GQ seksikolumnist Anka.

Soojendus

Naise orgasm käib kliitori ümber. See vajab lihtsalt töötlemist. Suuremale osale naistest meeldib, kui nende rõõmunuppu puudutatakse, hõõrutakse ja suudeldakse. Aga naised vajavad ka soojendust.

Alustuseks suudle naist ja räägi, kui kuum ta on. Siis siirdu rindade suunas. Osadel naistel on nibud otseühenduses kliitoriga. Ja kui kord juba jõutud sinna allapoole, siis tuleks üles otsida nimetatud kliitor. Selline pisike roosa nublakas, mis näeb veidike välja pliiatsi kustutuskummi moodi.

Naised on erinevad ja vajavad erinevat töötlemist. Nii tuleb leiutada ja katsetada erinevaid tehnikaid. Alustuseks püüa teda õrnalt masseerida, seda võib teha ka läbi aluspesu või sukkpükste. Või kasuta veidi libestit ja masseeri siis.

Löögitehnikad

Nagu tennises, on ka suuseksis mõned põhilised löögid. Alustuseks kasuta sõrmi ja seejärel võta appi keel. Enamikule naistest meeldib, kui neid masseeritakse või limpsitakse „üles-alla“ liigutusega. Alusta õrna limpsimist nii, et häbememokad on koos, seejärel tõsta surve keskmisele tasemele. Paljudele naistele meeldib just kaudne puudutus ehk naha puudutamine näiteks ülalpool rõõmunuppu.

Populaarne löögitehnika on ka ringjad liigutused ehk keelega ringide tegemine ümber kliitori. Algul võiks keel teha neid õhkõrnalt, hiljem intensiivsemalt. Küljelt-küljele ehk horisontaalsete keeleliigutuste tegemine on veel üks tehnikaid.

Ja paljudele naistele meeldib ka see, kui suuseksi ajal lükatakse neile sõrm või kaks tuppe. Seda nimetatakse ka Spidermani tehnikaks.

Suur O

Aga kuidas aru saada, kui kaua seda kõike teha – kas naine on lõpuni jõudmas või kas tuleks edasi lasta või hoopiski pidurit tõmmata? Jätka keele liigutamist, et tekitada juurde seksuaalset pinget ja hoogu. Leia rütm ja palu siis tal teha paar sügavat hingetõmmet.

See on üks tantraseksi tehnikaid, mis võimaldab naisel lõõgastuda ja hõlbustada orgasmini jõudmist. Selleks hetkeks tee keelega üht pikka üles ja alla liigutust. Korda. Läheneva tippnaudingu märkides on hingeldamine, mõmisemine, oigamine ja ähvardamine. Jätka, kuni naise keha tõmbub pingesse ja talle tekib „orgasminägu“.

Häid suuseksi asendeid

Mõned asendid meeldivad naistele teistest rohkem ja mõnes on ka mehel lihtsam oma tööd teha. Näiteks käpuliasend ja mehe oraalne lähenemine tagant. Või siis laisem poos, kus naine on jalad-laiali asendis selili ja mees pikutab kõhuli voodil. Üks uus poos on aga selline, kus naine seisab ja mees põlvitab tema ees.