Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
12. oktoober 2018, 18:46

ÄMMAD-ÄIAD, OI-OI-OI: 12 mehe kõige piinlikumad hetked naise vanematega

Mees tahab reeglina jätta endast tüdruksõbra või naise vanematele head muljet ning olla hinnatud väimees. Aga väga sageli tuleb nii esimesel kui juhuslikul kohtumisel ämma ja äiaga ette selliseid hetki, kus oleks tore vajuda maa alla. Men’s Health pani kirja tosina mehe kõige piinlikumad kohtumised naise vanematega.

1. Dylan läks naisega tolle vanematele tänupühaks külla. Kogu perekond on gurmaanid ning armastavad ja oskavad kokata ning söögitegemist võetakse väga tõsiselt. Dylan aga ei tea kokkamisest midagi ja kui ta püüab end kasulikuks teha, antakse talle reeglina töid stiilis „mine too veel jääd“. Siiski paluti tal ühel hetkel heita pilk pearoale – ahjus küpsevale kalkunile. „Mul polnud aimugi, mida seal vaadata, aga mulle tundus, et see peaks veel ahjus olema,“ tunnistas mees. „Aga tundus, et sellisest teatest justkui ei piisa, niisiis ütlesin enesekindlalt: üks tund veel. Isegi oma peas teadsin, et mitte mingil juhul ei vaja see tundi. Kalkun kõrbes ära, kuigi enda kaitseks pean ütlema, et väga halvasti see välja ei kukkunudki. Aga piisavalt, et neid viietärnikokkasid pahandada. Nad olid väga viisakad, aga ma tahtsin teeselda toidumürgitust ja koju põgeneda.“

2. Tim oli tüdruksõbra vanemate juures õhtusöögil ja ämm ning äi pidid minema koos koeraga jalutama. Enda meelest kuulis Tim ukse sulgumist. Nii andis ta naise tagumikule laksu ja tegi märkuse stiilis, et pärast läheb seksiks. Siis aga selgus, et naise vanemad polnud veel läinud ja nägid ning kuulsid kõike. „Nii, et nende vaatenurgast andsin nende tütrele laksu ja teatasin, et pärast hakkame nende ees k***ima. Ta ema jõllitas mulle õudusega otsa ja nad tormasid välja,“ meenutab Tim.

Autotäis kõhutuult

3. Dan oli talvisel ajal ühel nädalavahetusel naise vanemate juures külas ja äi palus end spordipoodi sõidutada. Dani kõhul oli aga omajagu probleeme ämma kokakunstiga. „Niisiis olin naise isaga autosse lukustatud, seal olime vaid meie kaks ja ma ei lihtsalt ei saanud akent avada. Ja ma ei saanud. Lõpetada. Peeretamist. Need olid kõik vaiksed, aga päris kindlasti haisvad,“ tõdes mees, kelle sõnul äi sellest õnneks välja ei teinud.

4. Michaeli naise vanematel on suur õuebassein ja igal suvel toimub seal väiksem suguvõsa kokkutulek. Mees mängis basseini ääres lastega, hüppas vette pommi, ilmus siis sujuvalt pinnale ja ronis kohe veest välja. Ta aga ei märganud kohe, et oli hüpates kaotanud oma ujumispüksid. „Sain peaaegu kohe aru ja hüppasin tagasi vette. Aga üheks põgusaks hetkeks olin suurema osa naise sugulaste ees ihualasti,“ tundis Michael piinlikkust.

5. Eric tahtis äiale pugeda ja luiskas talle, et on samuti kõva golfimängija. Nii võttiski naise isa ta ükskord golfimängule kaasa. Eric arvas, et pole hullu – kui tal golf hästi välja ei kukugi, siis ütleb lihtsalt, et pole ammu mänginud. Aga lisaks temale ja äiale olid golfiväljakul ka kaks äia sõpra, kellega koos mängiti. Eric võttis mängutempot kõvasti alla, tehes kõiki vigu, mida algajad vähegi teha saavad. Mängupartnerid olid päris pahased ja tegid kurje märkusi, kui mees jälle oma palli kuhugi võssa lennutas. Sellest ajast saati pole Eric enam golfi mänginud.

Vabandust, ma vist oksend ...

6. Shaun oli vaid 17-aastane, kui ta kohtus oma tüdruksõbra vanematega. Algul kokkulepitud aeg lõpuks noormehele ei sobinud, kuid neiu vanemad pakkusid kohtumiseks välja uue aja. Tol päeval tundis noormees end väga kehvasti, aga ei tahtnud neiu vanemaid jälle alt vedada ehk koosistumist ära jätta. Kuna ämmakandidaat rääkis väga südantliigutavat juttu, ei tahtnud nooruk end ühel hetkel halvasti tundes ka vetsu tormata, vaid hoidis end tagasi. Kuni ühel hetkel aga okse lauale purskas. „Mulle tundus, et oksendasin terve laua täis, aga nii halb see siiski polnud. Siiski minu jaoks õudselt piinlik,“ meenutas Shaun. „Me läksime neiuga varsti mingitel muudel põhjustel lahku, nii et tema vanemaid pole ma enam näinud.“

7. Will püüdis õhtusöögil olla ideaalne väimees, kuid tundis end päris ebamugavalt. Siiski mitte nii ebamugavalt kui hiljem. Pärast ämmale-äiale lehvitamist pani mees autole tagurpidikäigu asemel sisse esimese käigu ja põrutas garaažiukse katki.

8. „See pole ilmselt maailma kõige hullemaid olukordi, aga ma nõudsin, et mina maksan õhtusöögi eest,“ meenutas Aaron. „See oli üks neid kordi, kus äi ütles „ah, see pole probleem“, me sõdisime ja sõdisime ja ma pidin sisuliselt pangakaardi ettekandjale kätte toppima, et oleks kindel, et mina maksan. Aga mu arvel polnud piisavalt raha ja äi pidi ikkagi ise maksma.“

Kogemata pilves

9. Luke läks koos pruudi ja tolle vanematega jalgpallimängu vaatama ja kinnitas hiljem pruudile, et tegu oli õnnetusega. Nimelt sõi mees ühiskoogis ära paar korterikaaslase tehtud koogikest – ja selgus, et need sisaldasid paraja portsu kanepit. Pilves Luke püüdis küll jalkamängul võimalikult normaalselt käituda, aga kõik said aru, et ta oli korralikult kivis. Ta küll vabandas ohtralt, aga keegi ei uskunud teda. 

10. „Nad (ämm ja äi) sundisid mind baaris pinge maandamiseks enda ees karaoket laulma. Ma vihkan karaoket. See on mu suurim hirm. Sama hästi oleks nad võinud öelda „Kas me tohime sind elusalt põletada?““ väristas Pete õlgu.

11. Jake oli pühade ajal tüdruksõbra perekonnal külas ja oli enda meelest kuskilt kuulnud, et neiu vanaemal on kehv kõrvakuulmine. Kuna ta teadis, et kõik armastavad vanaema väga, siis püüdis ta endast head muljet jätta ning rääkis vanaprouaga ohtralt väga kõva häälega juttu ja selgitas teiste jutu sisu. Neiu vanaema – kelle kõrvakuulmisel polnud midagi viga – arvas, et valjuhäälne noormees on pisut nupust nikastanud, kuid viisaka inimesena ei teinud sellest välja. 

12. Chris ja tema tüdruksõber armastavad teineteist ehmatada. Neiu isa on aga väga tõsine mees, kes ei naera kunagi ja kelle meelest selline lollitamine on kahtlemata idiootlik käitumine. Kord viibis paarike naise vanematekodus ja naine läks duši alla. Chris teatas, et läheb alumisele korrusele, aga tegelikult peitis ennast kappi, et duši alt naasvat naist ehmatada. „Kapis olnud midagi näha, ei mingeid pragusid ega miskit,“ kirjeldas ta. „Aga ma kuulsin, et keegi tuli tuppa sisse. Ootasin ühe hetke ja hüppasin välja. Seal oli naise isa ja ta karjatas. Seda oli kogu majas kuulda. Tal pole lastud seda unustada ja ta on mind sellest saati vihanud.“