Paljudele keskealistele naistele meeldivad karvased täishabemega mehed täitsa kenasti. Foto: Pixabay
Ilu ja mood
9. oktoober 2018, 18:04

Lühike tüügas, täispard või tabalukk – millised habemed naistele meeldivad?

Oleme varemgi süüvinud sellesse, kas ja missugused habemetüübid naistele meeldivad, näiteks SELLES põhjalikule uuringule tuginevas loos. Aga nüüd on PrimandPrep.com koostanud habemeuuringu, millest muuhulgas saame teada ka seda, millised parrad lähevad peale erinevatele naiste vanusegruppidele. Nii saab iga mees oma näokarvu kohendada ka sellest vaatenurgast, kas ta tahab meeldida noortele neiukestele või hoopiski küpsetele naistele. 

Men’s Health vahendab, et PrimandPrepi küsitluses osales 334 naist vanuses 18-44 eluaastat. Õigupoolest selgus küsitlusest, et selles vallas on omajagu vastuolusid, maitsed on väga erinevad ja väga tuntavalt selgeid eelistusi stiilis „97% naistest vuntsid ei meeldi“ välja ei tulnud. Mõningaid suundumusi habeme-eelistuste kohta saab siiski välja tuua, aga kindlasti peaks sirge seljaga mees meeles pidama: see on sinu nägu ja ise tead, kas või mida selle külge kasvatad.

Seitse väljapakutud habemestiili reastusid populaarsuse järgi järgnevalt.

1. Lühike habemetüügas

25-34-aastastest naistest pidas 38% kõige seksikamaks habemeks just seda õrna tüügast, mis tekib hea parrakasvuga mehel umbes ühe päevaga. 18-24-aastastest naistest meeldib õrn tüügas 24%-le ja ka 35-44-aastastest naistest hindab seda kõige veetlevamaks pea viiendik.

Võitja: naiste meelest on kõige veetlevam ühe-kahepäevane habemetüügas. Foto: Pixabay

2. Puhtaksraseeritud nägu

18-24-aastaste naiste seas on sile mehenägu popp: 38% neist eelistab habemeta meest. Aga teised vanusegrupid beebinäost nii vaimustuses ei ole.

3. Pikk habemetüügas

Kõige noorematest naistest meeldib väljakasvanud tüügas või poolhabe väga vähestele: 18-24-aastastest naistest umbes igale kahekümnendale. 25-34-aastastest fännab pikemat tüügast 21% ja kõige vanemast küsitletute grupist 33%.

4. Täishabe

Ja veel 33% 35-aastastest ja vanematest naistest peab kõige seksikamaks täishabet. 25-34-aastastest meeldib suur pard 15le ja kõige noorematest naistest 17le protsendile.

Paljudele keskealistele naistele meeldivad karvased täishabemega mehed täitsa kenasti. Foto: Pixabay

5. Kitsehabe

Uuringu läbiviijate teatel oli kitsehabe populaarsuselt üsna sarnane täishabemega.

6.-7. Vuntsid ja tabalukk-habe

Küsitluse tulemused näitasid, et kõigist habeme stiilidest, puhtaksraseeritud nägu kaasa arvatud, pidasid naised kõige vähem lugu vuntsidest ja nn tabalukk-habemest ehk rõngana suud ümbritsevast parrast.