Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
11. oktoober 2018, 11:47

PRUUDIST SAAB MONSTRUM: kõige hirmuäratavamad käsud, mida pruutneitsitele esitatud on

Pulmade organiseerimine võib fantaasiates olla imeline ja tõeline õnn, kuid reaalselt kipuvad inimesed muutuma närviliseks. Mõnest pruudist võib saada tõeline monstrum, keda mõnigi pruutneitsi hiljem enam näha ei taha.

Mirror.co.uk toob välja pruutide kõige hullemad nõudmised ja soovid, mis on mõnegi sõpruse rikkunud.

  • Pruut oli blond. Kõik pruutneitsid olid brünetid - peale ühe. Sellel ühel soovitas tulevane abielunaine värvida oma juuksed tumedaks, sest ta tahtis olla ainuke heledapäine.
  • Emakavälist rasedust kogenud naine sai pruudilt palve, et ta ei üritaks lähima aasta jooksul uuesti rasestuda. Põhjus polnud selles, et talle poleks lapsed meeldinud ega ka selles, et teda oleks häirinud paks pruutneitsi. EI! Pruut kartis hoopis, et paari raseduse katkemine võtaks kogu tähelepanu tema kihluselt ja pulmapeolt. Pruutneitsi lõpetas pruudiga suhtlemise.
  • Ühelt pruutneitsilt nõuti enne ta isa ja kasuema pulma, et ta ülekaalust vabaneks. Ta ei teinud seda ja sellest tekkis tõeline tüli.
  • Teine pruut läks marru, sest pruutneitsi oli enne pulma mõne kilo võrra kergemaks saanud. Pruut tahtis ise pulmas kõige saledam olla.