Suhted

STEREOTÜÜP VASTAB TÕELE: mehed teevad tõrksalt majapidamistöid ja kodumasinad on neile müstika! (4)

LISA KOMMENTAAR

Imi, K.9. november 2018, 10:48
Lambist võetud "arvamus", sest pole olemas ei tüüpilist meest ega ka naist. Olen märganud, et inimesed on erinevad.
serviti siil9. oktoober 2018, 13:08
mees peab saama hakkama kõigega - auto remondist - nööbi õmblemiseni. Kui tal on kõrval kaasa, kellega töid jagada on see puhas rõõm.
oohoh6. oktoober 2018, 13:52
Vabandust, aga need ei ole mehed, vaid...kuidas nüüd pehmelt öelda...tossikesed. ;) Normaalne isane mees saab iga asjaga kodus hakkama, alates pükste viikimisest ja särgi triikimisest lõpetades mööbli kokkupaneku, söögitegemise ja pesu pesemisega. Tõsi, sageli on mugavam mõned neist asjadest naise õlule lükata. ;)
Liisu6. oktoober 2018, 14:03
Justnimelt! Mitte et mehed ei oska, vaid mugavam on lihtsalt öelda, et ei oska. Kes ikka soovib vabatahtlikult tegeleda rutiinsete ja mitte kunagi lõppevate toimingutega. Ja kui naised suhte alguses kõik püüdlikut ära teevad, siis ei hakkagi mees kunagi "oskama".
Hea Liisu8. oktoober 2018, 14:21
Ma olen suht kange tüüp, endine sõjaväelane, praegune kaitseliitlane jne - ja ma tahaks väga olla kodune, kui mu naine miljoneid teeniks. Mitte laiskusest, vaid seetõttu, et pere ja kodu on nii palju väärtuslikum kui miski muu ja tahaks anda maksimumpanuse. Paraku naised selliseid mehi hindama ei kipu, ega ju? ;)