Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
5. november 2020, 12:28

LÄHENEMINE TAGANT: 10 vähetuntud fakti koerapoosi kohta (35)

Kas teadsid, millisest ajastust pärinevad esimesed teated koerapoosi kasutamise kohta inimestevahelises seksis? Aga seda, kui ohtlik see asend on? Men’s Health pani kokku kümme fakti, mida paljud koerapoosi kohta ei tea. 

1. Google’i hitt

Ameeriklased guugeldavad doggy style’i nii, et oi-oi-oi. Igatahes rohkem kui ühtki teist seksipoosi. Pole teada, kas seepärast, et asend on nii populaarne või seepärast, et inimesed peavad seda keerukaks ja vajavad infot.

2. Ohtlik poos nr 2

Kõige ohtlikum on mehele see asend, kus naine on peal ehk nn kauboitüdruku poos. Aga koerapoos on süüdi enam kui neljandikus peenisemurdudest. Ühe Brasiilias tehtud uuringu kohaselt tunnistas 28% peenisemurruga EMOsse sattunud meestest, et põhjuseks oli koerapoosi kasutamine. Aga ei maksa liialt peljata, risk on siiski suhteliselt väike.

3. Koerapoos on vaid üks liige „tagantsisenemise“ perekonnast

Koerapoos pole ainus võimalus tagant läheneda. Põnevaid ja kohati joogastiilis variante on teisigi.

4. See on väga vana viis

Snoop Dogg polnud oma loomingus 1992. aastal esimene, kes koerapoosile viitas. Vanast Kreekast ja Roomast on pärit kunsti ja kirjandust, mis sellest asendist pajatavad. Vana Rooma filosoof Lucretius soovitas seda isegi paarikestele, kes tahavad last saada (tänapäeva teadus sellega küll nõus pole).

5. Paljud laulud räägivad sellest

Teadaolevalt on koerapoosi mainitud vähemalt 1600 muusikapalas, vähemalt möödaminnes. Näiteks Bloodhound Gangi „The Bad Touch’is“ ja Justin Moore’i loos „Back That Thing Up“. Viimane on kantripala, mis räägib koerapoosiseksist heinaküünis.

6. Kui see on partnerile valus, siis kohendage

Koerapoos võimaldab sisenemist üsna sügavale ja osadel naistel käib peenis sestap emakakaela vastu. Et naise ebamugavustunnet vähendada, peaks mees tõugete hoogu vähendama ja naine võiks muuta oma puusade nurka. Näiteks proovides toetuda peopesade asemel küünarnukkidele või vastupidi.

7. Koerapoosi harrastavad ka paljud muud loomad

Hobused, kaamelid, kaelkirjakud ja elevandid näiteks.

8. Aga paljud loomad seda ka ei tee

Vaalad, delfiinid ja ämblikud ei pea koerapoosist lugu. Ja primaatide, näiteks šimpansite jaoks pole see sugugi ainus kasutatav asend.

9. See ei viita vaid vaginaalsele seksile

Koerapoosis tehakse ka anaalseksi ja ka suuseksi.

10. Paljude meeste lemmik

Women’s Healthi küsitlus näitas, et meeste jaoks on koerapoos kõige armastatum asend, misjonär jääb sellest maha.