Humana projekt Katri Kats ja Juhan Särglep; Anu Saagim, Meisi VoltVideo: Jörgen Norkroos
Inimesed
19. september 2018, 15:22

ÕL VIDEOD | Hilbujaht Tallinna kalleimas kaltsukas koos sotsiaalmeedia kuumimate staaride Katri ja Juhaniga (18)

Oleme oma kaltsuka ralliga jõudnud Tallinna kalleimasse Humanasse. Stilistiks seekord Catwalki ja LP moeosakonna spetsialist ja ajakirja Anne & Stiil veebijuht Meisi Volt ning mannekeenideks Eesti kõige tuntumad puhkajad Katri Palm (25) ja Juhani Särglep (28), kes reisivad muretult mööda maailma, peatuvad tasuta parimates hotellides ja jagavad oma seiklusi internetis.

Kutsusin seltskonna Tartu maantee Humana kauplusteketi esimesse vintage- poodi, mis avatud juba aastast 2014 ja kus pakutakse 20. sajandi rõivamoe paremikku. See kauplus on mõeldud kõigile, kes soovivad erineda tavalisest, hindavad kvaliteeti ja klassikat ning keda 21. sajandi sajandi kiirmood lihtsalt ei koti. 

Kord kuus on seal uue kauba päevad, mida meiegi tõttasime uudistama.

Katri on moegurmaan, kes tarib reisilegi kaasa kohvrite viisi outfit'e. Miks? Aga seks, et reisilgi peab välja nägema apetiitne. Ja kuna tegu on blogijaga, siis loomulikult tuleb olla igal pildil või videos uute sulgedega.  

Juhani: Katsil on isegi kingade ja saabaste jaoks alati eraldi reisikohver.  

Meisi: Mina üritan siis seekord leida teile siit ehk sellised trendikad rõivakomplektid, mida saab reisil olles omavahel miksida ja võib-olla pole siis vaja tulevikus ka kohvrite viisi riideid kaasa tarida.  

Mis Humana vintage`is täpsemalt toimus, vaata kolmest hoogsast videoklipist! 

Kes on Juhani ja Katri?

Elukaaslased Juhani Särglep ja Katri Palm on viinud täide enda unistuse ning jõudnud olukorda, kus reisimisest ning elustiilist on saanud nende töö. Nende töö seisneb emotsioonide piksliteks konvertimises ehk siis oma emotsioonide piltideks ja videoteks muutmises, et seda siis hiljem klientidele müüa. Tänu sellele tekivad neil võimalused eri hotellide ja brändidega koostööd teha. Näiteks tegeleb Katri palju ka bikiinibrändidega.

Praeguseks on paarike koos väisanud rohkem kui 26 riiki. Nende eesmärgiks ei ole tervet maailma läbi reisida, vaid noored tahavad leida mõnusaid kohti, kus lõbusalt aega veeta ja muretult elada.

Edu noortele, nende unistuste täitumisel!

"Õhtusöök staariga" Suveterrassil - Juhani, Kats ja Anu