Klaudia Tiitsmaa poja VallogaFoto: https://www.instagram.com/klaudiatiitsmaa/
Inimesed
10. september 2018, 22:27

Näitlejanna Klaudia Tiitsmaa sünnitas enda sünnipäeval poja (20)

Näitlejanna Klaudia Tiitsmaa sai eile õhtul oma esiklapse emaks. Poeg sündis Klaudiaga samal päeval ja lapse isa, näitleja Vallo Kirsiga, peaaegu samal kellaajal! Ka nimi Vallo pandi lapsele isa järgi.

Naine jagab rõõmu-uudist Instagramis: "Väike Vallo sündis eile Klaudia sünnipäeval. Seega mina eile kooki ei söönud, vaid tegin terve päeva tööd. Pärast 20 tundi kestvat sünnitust otsustas Väike Vallo oma sünniaega isaga samaks rihtida. Isa Vallo sünni kellaaeg oli omal ajal 19.05 ja väike Vallo sündis 9. sept kell 19.15 Rakveres!" kirjutab naine. Poja täisnimeks on Vallo Kirs jr.

Ugala teatri näitlejapaar Klaudia Tiitsmaa ja Vallo Kirsi jaoks on tegu esiklapsega. "Me ikka üritasime ja ootasime teda ikka päris kaua," vastab Klaudia küsimuse peale, kas laps on planeeritud. Suuri muutusi ei ole rasedusega veel kaasnenud. "Ei tunne erilist suurt vahet võrreldes sellega, kui ma veel beebiootel polnud," rääkis näitlejatar juunikuus Õhtulehele.

Tiitsmaal käisid mõtted emadusest läbi juba kooliajal. "Mul oli juba üheksanda klassi lõpus klassiõdesid, kes lõpetasid kooli kõhuga. Mõtlesin, et kui lahe oleks, kui ma ka ühel päeval emaks saan. Mida ma kõike siis räägiks, õpetaks, mänge mängiks.”

Üsna pea peaks sünnitama ka Ugala teatri teine kaunitar, Tiitsmaa hea sõbranna, näitlejanna Adeele Sepp.