Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
10. september 2018, 21:53

Milline on sinu salaunistus? Need on kõige populaarsemad seksuaalfantaasiad (10)

Seksivaldkonna uurija Justin Lehmiller viis läbi võimsa uurimuse ning koondas nii teadustöö kui raamatu kaante vahele 4175 ameeriklase seksuaalelud. Väljaandes The Journal of Sex Research ja raamatus „Tell Me What You Want“ („Räägi, mida sa tahaksid“) ilmunud uurimistöös keskendutakse suures osas küsimusele: millised on kõige levinumad seksuaalfantaasiad? Maxim vahendab viit ameeriklaste seas kõige popimat seksiunistust.

5. Partneri jagamine ja polügaamia

79% meestest ja 62% naistest fantaseerivad avatud suhtest. Natuke vähem mõtiskletakse polüamooriast – mitu suhet samal ajal. 66% mehi ja 45% naisi on tundnud tõmmet svingimise ehk partnerivahetuse poole.

4. Tabuseks

Inimkonnale on väga omane see, et kõik keelatu tundub põnev.

Kõige levinum tabuseksifantaasia on vuajerism ehk piilumine. On keelatud ilma objekti teadmata vaadata, kuidas ta riidest lahti võtab või seksi harrastab. Ilmselt seepärast see inimestele meeldibki.

Teine populaarne tabuseksi valdkond on fetišism, seksuaalne erutumine mingitest esemetest nagu näiteks sukad, saapad või püksikesed.

Kolmas on ekshibitsionism ehk enda avalik paljastamine ilma sihtmärkide nõusolekuta või seksimine teiste inimeste nähes.

3. Uudsus ja seiklused

Kui üht ja sama asja ikka ja jälle peab tegema, siis tüütab see ära. Eriti seksis. Seksuaalsed uudsused võivad selle tegevuse vastu jälle huvi äratada. Seikluslikkus võib väljenduda väga erinevates uute asjade proovimises nagu näiteks sidumismängud või kasvõi anaalseks.

2. BDSM

B – bondage ehk sidumismängud, D – domineerimine ja allumine, SM – sadomasohhism ehk nauding alandamisest või alandada saamisest.

60% uuringus osalenutest ütles, et on fantaseerinud valumängude harrastamisest voodis (S&M) ja autor märkis sealjuures, et sadismifantaasiad on mõnevõrra levinumad just naiste seas. 65% tahaks voodis partnerile alluda. Pealesunnitud seksist on fantaseerinud 66% naistest ja enam kui pooled meestest.

1. Grupiseks

89% vastajatest on unistanud kolmekas osalemisest, 74% orgiast ja 61% gang-bang’ist.

Suurem osa heteromeestest kujutab kolmekat ette nii, et voodis on lisaks endale kaks naist. Naised sellist soolist jaotust tingimata ei tee. Ja kusjuures: enamik inimesi fantaseerib grupiseksist sellisel kujul, et üks osalejatest oleks enda partner.