Geena Davis ja Reza Jarrahy Foto: Freeman
Inimesed
6. september 2018, 12:40

„Thelma & Louise'i“ täht väidab, et tema neljas abielu pole seaduslik

Näitlejanna Geena Davis (62) ei taha temast lahku kolinud neljandale abikaasale elatist maksta, sest tema väitel polnudki nad üldse abielus.

Geena Davise eksabikaasade seas on nii Soome päritolu Hollywoodi režissöör Renny Harlin kui ka "Jurassic Parki" täht Jeff Goldblum. Näitlejanna neljas abikaasa, 47aastane arst Reza Jarrahy andis lahutuse sisse maikuus. Kuid väljaanne The Blast on saanud oma valdusse kohtudokumendid, kus "Thelma & Louise'i" täht Davis väidab, et Jarrahy pole seaduse silmis tema abikaasa olnudki.

Näitlejanna kinnitusel olid tema ja Reza küll 2001. aastal Hamptonsi suvitusrajoonis pulmatseremoonia korraldanud, kuid pabereid polevat nad korda ajanud. 

"Paar eelistas teadlikult ja vabatahtlikult abiellumislaadset tseremooniat, olles täiesti teadlik, et see pole seaduslikult siduv," väidab Davis kohtudokumentides.

Davis lisas ühe tõendina 2012. aastast pärit kirja, milles Jarrahy teatas: "Edastasin 2009. aastal maksudeklaratsiooni üksikisikuna, kuna ma ei ole praegu abielus. Ms Davis ja mina elame koos ning oleme oma kolmele lapsele üheskoos vanemad, kuid me pole seaduslikult abielus." 

Paaril on 13aastased kaksikpojad Kian ja Kaiis ning 16aastane tütar Alizeh.

Jarrahy leeri informaatorid aga väitsid The Blastile, et abielu oli täiesti seaduslik. Nad lisasid: Davis nimetas tohtrihärrat intervjuudes oma abikaasaks.