"Kuni mägi meid lahutab" paaridFoto: TV3
Tele
5. september 2018, 11:10

FOTOD | Just need kolm paari panevad oma suhte saates „Kuni mägi meid lahutab“ proovile (6)

Kolmapäeva õhtul jõuab esmakordselt TV3 ekraanile paariteraapia, kui algab uus katsumusterohke ja emotsionaalne tõsielusaade „Kuni mägi meid lahutab“.

Igas suhtes jõuab ükskord kohale aeg, kus teineteisele ei ole enam justkui midagi öelda ja kõik ilus on asendunud rutiiniga. Nüüd panevad kolm paari oma purunemas suhte viimast korda proovile Kilimanjaro mäe katsumusterohkel vallutusel. Kas maailma ilusaim päikesetõus Aafrika katusel paneb paarid teineteist uues valguses nägema või ajab raske teekond nad lõplikult tülli? Tippu jõudmine on juba iseenesest füüsiliselt ja vaimselt raske teekond, kuid kohale jõudes tuleb paaridel langetada kõige olulisem otsus – kas minna lahku või anda oma suhtele uus võimalus.

Triin ja Lembitu Foto: TV3

Triin (30) ja Lembitu (32) on noor pere Tartust. Rõõmsameelne ja tegus Triin ning töökas Lembitu on koos elanud juba 13 aastat ning neil on kaks imearmast tütart. Triinu ellu tulid suured muutused pärast laste sündi. Olles veetnud neli aastat lastega koduseinte vahel, tekkis tal terav vajadus olla veel keegi peale ema. Lembitul oli sellega raske kohaneda, sest Triinu haaras kihk tegutsemise järele. Ta tahtis olla tähele pandud oma tubliduse eest ka väljaspool kodu, aga asjad kasvasid kiiresti üle pea nii tööl kui kodus. Paari erinevate töögraafikute tõttu – Lembitu töötas argipäeviti teises linnas, Triin seevastu oli tihti tööl ka nädalavahetuseti – sulas ühine koosolemise aeg peaaegu olematuks ning tõi kaasa stressi ja ühes sellega ka depressiooni. Ühtäkki seisid nad mõlemad vastamisi oma kooselu kõige sügavama madalseisuga. Triin sai aru, et samamoodi jätkata ei ole võimalik ning otsis abi pereterapeutidelt. Saate reklaami nähes oli selge, et võimalusi oma suhtesse selgust ja värskust tuua on veelgi.

Veikko ja Triina Foto: TV3

Põikpäine Veikko (49) ja kirglik Triina (47) on temperamentne keskealine paarike Paldiskist. Neil kummalgi on selja taga abielu ja kahe peale kokku seitse last. Kui nad seitse aastat tagasi üksteist leidsid, oli nende kummagi suhe kriisis. Paljud lähedased aga ei uskunud, et Veikko ja Triina kuigi kauaks kokku jäävad. Aga kokku nad jäid, kuni paar aastat tagasi hakkas pingeid tekitama igapäevase elu rutiin. Veikko oli seoses tööga pikalt kodust ära ja koju tulles liiga väsinud, et kuhugi minna. Triina aga soovis, et Veikko viiks teda kuhugi välja, käiks käest kinni nagu siis, kui veel vastarmunud oldi. Veikko omakorda soovis, et Triina leiaks endale töökoha väljaspool kodu, et rahuldada suhtlusvajadust. Erimeelsused viisid tülideni, aga leppimised olid kiired ja elu jätkus samas vaimus. Mõlemad tundsid, et armastus pole kuhugi kadunud, aga muutusi on vaja. Mispeale Veikko otsustaski üheskoos Aafrika kõige kõrgemasse tippu ronida, et leida uuesti üles see miski, mis neid kunagi kokku tõi.

Ramo ja Cathlin Foto: TV3

Hoolitsev ja punktuaalne Cathlin (26) ning abivalmis ja loodust armastav Ramo (29) said tuttavaks juba 10 aastat tagasi, kui käisid veel gümnaasiumis. Noored on ühe katuse all elanud juba viis aastat. Ja kuigi katus on ühine, viibib Ramo oma töö tõttu tihti välismaal. Nii pühendaski Cathlin kogu oma vaba aja õppimisele. Sel kevadel sai ta kõrgkoolidiplomi lõpuks kätte ja teda tabas taltsutamatu tung väljuda rutiinist ja panna oma suhe proovile. Noorte unistus on üheskoos minna Austraaliasse õnne otsima. Noored on head suhtlejad, aktiivsed, rõõmsameelsed, aga samas tugeva iseloomu ja kindlate põhimõtetega, mis ei tule pingelistes olukordades alati kasuks. Cathlin tahab, et kõik oleks tehtud seaduse ja ja kindla korra järgi. Ramo omakorda vajab iseolemise aega. Sel korral annab Ramo naise soovile järele ja Cathlin loodab, et Aafrika kõrgeima tipu vallutamisest saab nende Austraalia seikluse proovikivi.

Uus emotsionaalne tõsielusaade „Kuni mägi meid lahutab“ täna kell 20.00 TV3s!