Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
30. oktoober 2020, 15:37

MIS TÄHTKUJUST SINA OLED? Need kuus sodiaagimärki pole lihtsalt teineteisele loodud (15)

Mõne inimesega on suurepärane klapp, kuid teisega ei sobi sa üldse. Võid ju kellegi vastu tunda kirge ja armastust, kuid suhte toimimiseks on vaja palju enamat.

Relationship Rules toob välja kuus paari, kes sodiaagimärkide järgi omavahel üldse ei sobi.

1. Lõvi ja Vähk

Keemia nende vahel näib esiti fantasiline, kuid praktilises elus see ei toimi. Vähk ootab tugevat sidet ja pühendumist, kuid Lõvi on selles vallas ebakindel. Lisaks Lõvi erinevad emotsioonid. Üks hetk on ta toetav ja armastav, kuid teisel väga kriitiline. Pehme Vähk võtab seda kõike liialt südamesse.

2. Kaljukits ja Veevalaja

Need kaks sodiaagimärki on väga auahned. Nad on oma eesmärkide nimel valmis peaaegu kõigeks. Sihikindlad tegelased, kes soovitu saavutamiseks kasutavad erinevaid võtteid. Esiti vaadates võib nende suhe näida imeline, kuid see on ainult fassaad. Midagi, mida nad sulle näitavad ja etendavad.

3. Neitsi ja Kaksikud

Neitsid on liialt praktilised. Kaksikud elavad fantaasiates. Ka Neitsi armastab unistamist, aga teeb seda palju praktilisemalt. Kaksikud unistavad suurelt, kuid ei suuda leida teed, et need unistused täita.

4. Kaalud ja Sõnn

Nad on kõige sarnasemad sodiaagimärgid. Võiks ju arvata, et see on suhtele hea, aga nii see kahjuks pole. Kaaludele ei meeldi, kui kangekaelne Sõnn neile mõne väljakutse esitab. Kaalud tahavad olla sotsiaalsed ja lihtsalt need õiged. Isegi kõige pisem erimeelsus võib nende vahel tõusta suureks tüliks.

5. Skorpion ja Kalad

Neid juhivad emotsioonid, kuid nad väljendavad seda erinevalt. Skorpion on oma tundeid väljendades intensiivne. Kalad on palju pehmema loomuga. Nad mõlemad on seiklejad, kel vaba hing, aga Skorpion on hooletum. Kaladele on vastutustunnet palju enam antud. Skorpion tahab tähelepanu. Kui ta seda ei saa, siis muutub ta armukadedaks ja ebameeldivaks. Pinged!

6. Ambur ja Vähk

Vähk istuks meelsasti kodus, aga Ambur kipub seiklema. Vähk otsib emotsionaalset sidet, kuid Ambur eelistab seksuaalset. Neis ei ole midagi sarnast.