See oli aastal 2011, kui Los Angeles Times avalikustas, et Arnold Schwarzneggeril on poeg Joseph, kelle Guatemala päritolu ema Mildred Patricia Baena oli 1997. aastal Schwarzude perekonna majapidajanna. Näitleja ja poliitiku naine Maria Shriver oli sünnitanud poja Christopheri vaid kuu aega enne Josephi sündi. Shriver polevat teadnud afäärist enne, kui Joseph oli seitsme- või kaheksa-aastane ja hakkas kangesti meenutama Arnoldit ...Foto: London Entertainment Splash
Mitmesugust
31. august 2018, 20:24

Miks kuulsad mehed oma võsukeste lapsehoidjate seeliku alla poevad? (3)

See pole mingi raketiteadus ega lahendamatu müsteerium, teatavad Ameerika suhteeksperdid. Ropprikkad ja -kuulsad mehed himustavat lapsehoidjaid bioloogiliste iseärasuste ning mugavuse pärast. 

Tähelepanu, staaride naised! Pole mingit mõtet pabistada, et teie mees võiks armuda mõnda jõukasse glamuuritari või hullunud fänni. Tõeline oht võib varitseda seal, kust arvatagi ei oska – teie isiklikus kodus.

Paar aastat tagasi lahvatas uudis ideaalsena näiva staarpaari Jennifer Garneri ja Ben Afflecki lahkuminekust. Kuuldavasti olevat endine Hollywoodi «paha» poiss tiiba ripsutanud 28aastase lapsehoidja Christine Ouzuonianiga. Kuigi mitmed meediaväljaanded peavad just seda afääri kolme last kasvatava paari suhte purunemise põhjuseks, eitavad asjaosalised sääraseid kuulujutte tuliselt. Kui mõni aeg hiljem saabus teade veel ühe abielu – Gwen Stefani ja Gavin Rossdale’i – purunemisest, ujusid jutud lapsehoidjaga vallatlemisest taas pinnale. Kaugemas minevikus on abilistega liiga lähedaseks saanud näiteks Ethan Hawke, Arnold Schwarzenegger ja Robin Williams. Mõni tegi hoidjast lõpuks ka «ausa» naise!

Tõde on seal kusagil ...

Teravat teemat lahkas Fox Newsi kanalil dr Seth Meyers, psühholoog ja mitme suhteraamatu autor. «Tihtipeale alustavad mehed armusuhet lapsehoidjatega just läheduse ja mugavuse tõttu. See naine on kodus, alati olemas ja teda näeb tihti,» kõneleb ta ja kinnitab, et eelnimetatud asjaolud on väga olulised faktorid, miks mees teise naise embusse viskub. Dr Chloe Carmichael lisab, et asi on bioloogilistes iseärasustes. «Mehed on bioloogiliselt määratud jahtima noori, viljakaid ja usaldusväärseid naisi. On tõenäoline, et noorem ja vähem jõukas nanny vaatab meest imetlusega ning mitme omavahel sobiva asjaolu kokku langedes võib alguse saada nn keelatud suhe.»

Vahel ihkavat mehed teist naist ka põnevuse pärast. Keelatud vili on ju magusam. «See on täiesti loogiline. Aga mulle näib, et sellisel juhul oleks tõesti arukam kaasa välja vahetada,» annab raadio SiriusXM saatejuht Rich Davis naistele nõu. «Hankige vanem ja inetupoolne lapsehoidja. Kui võtate omale koju pringi 20aastase, tõmbate ise endale jama kaela,» jagab ta lahkelt naistele näpunäiteid. Dr Carmichael nõustub: «Tõsiselt, ärge võtke atraktiivset hoidjat. Hoida meelat kaunitari oma kodus 24 tundi ööpäevas, seitse päeva nädalas, on sama, kui oleksite dieedil ja veedaksite suure osa oma ajast pagariäris. See poleks tark tegu.»

Mõistagi on sellised väljaütlemised internetiavarustes palju poleemikat tekitanud. Õnneks leidub ka teistsuguseid arvamusi. Näiteks Valerie Greenberg, Naughty Gossipi peatoimetaja, peab arutelu lausa labaseks ja arvab, et probleem pole lapsehoidjate ilus ja kättesaadavuses ning usub, et kõrvalhüpped tekivad ka igavusest või ebakindlusest või tuhandest muust asjast. Pealegi, toonitab ta, oleks kõige tähtsam jätta abiellumata inimesega, kes peab kellegi teise tagumikku ahvatlevamaks kui oma proua oma, ega austa altari ees antud vannet. «Siis ei ole ka karta, et abikaasa teise naise magamistuppa ära eksiks.»