Foto: PantherMedia/Scanpix
Suhted
28. august 2018, 10:46

TÄIELIK LÄBIKUKKUMINE: õhulosse ehitav pruut keeras unistuste pulma kihva (3)

Ameeriklannast pruut tahtis korraldada Arubal oma unistuste pulma ning leidis, et selles pole midagi imelikku, kui kallis külalised ülikalli peo korraldust igaüks 1500 dollari ehk ca 1300 euroga toetavad. Liigne pilvedes elamine lõppes aga sellega, et pruut läks peigmehest lahku, nimetas kõiki lähedasi avalikult v****deks ning siirdus mitmekuusele matkale, et vabaneda „perekonna ja sõprade mürgisest energiast“.

Pulmapäev võib olla nii elu parim kui halvim päev, vahendab Boredpanda. Muidugi oled sa oma hingekaaslasele armastavalt pühendunud, aga selle imelise sündmuse planeerimine nõuab verd, higi ja pisaraid ning enamasti ka tonnide kaupa raha. Häbelikust pruudikesest võib saada nii raevukas pruutzilla, et keegi ei taha tema tulejoonele sattuda. Hiljuti jagati internetis üht Facebooki grupist „Wedding shaming“ (kõige jaburamaid pulmalugusid kajastav grupp) pärinevat juhtumit, mis paljudele omasugustele pika puuga ära teeb. Võtame (endise) pruudi enda kirjapandu lühidalt kokku.

Kaks noort armastajat kihlusid juba 18-aastasena ja pitseerisid oma sideme „pea 5000 dollarit väärt“ kihlasõrmusega. 20-aastasena pere kasvas, kui paarile sündis pisipoeg. Nagu paljud noored, tahtsid nemadki nüüd perekonna ja sõprade ees oma armastust kinnitada ning asusid planeerima pulmapidu.

Pruudil ja peigmehel õnnestus saada kokku 15 000 dollarit, aga neid konsulteerinud selgeltnägija (jah, siin loos on oma roll ka meediumil) ütles, et nad peaksid korraldama pulmatseremoonia Aruba saarel. Sellised peod pole odavad ning paar hindas, et meretagune üritus läheb maksma 60 000 dollarit (ca 51 000 €). 

Pruut palus pulma kutsutavatel aidata kulusid katta nii, et igaüks neist annetab 1500 dollarit (1300 €) – sest selleks ju sõbrad ongi, eks? „No mis see 1500 siis on? Päris selgelt mitte kuigi palju,“ oli naine hiljemgi veendunud.

Tema pettumuseks vastas positiivselt vaid kaheksa inimest ja pruut kukkus selle peale sisuliselt kokku. Ka pulmakulude katmiseks korraldatud ühisrahastuskampaania tõi sisse vaid 250 taala.

Peigmees käis välja idee korraldada Las Vegase pulma stiilis odavam alternatiiv, aga naine naeris talle seepeale näkku. „Kas ma olen mingi kuramuse prügi või libu?!“ prahvatas pruut.

Lõppkokkuvõttes läks paar lahku, naine süüdistas kõiki lähedasi noa selgalöömises ja nimetas neid – sealhulgas oma parimat sõbrannat ja planeeritud pruutneitsit – otsesõnu naiste suguorganiteks. Pettunud pruut teatas, et lähed kaheks kuuks seljakotiga Lõuna-Ameerikasse matkale mõtteid klaarima ning „perekonna ja sõprade mürgisest energiast“ vabanema.

Lugu on raskesti usutav, aga eks me ju teame, et Issanda loomaaed on kirju. Inglise keele oskajad saavad pruudi kirjutise ja sõnakasutuse üle pead vangutada SIIN või lugeda säutsu altpoolt.