Lahusolek võib viia parema suhteni, aga ka päriselt lahkuminekuniFoto: Pixabay.com
Suhted
26. august 2018, 11:37

Mida teha, kui su kutt ütleb, et tahab suhtes pausi teha? (12)

Kui su poiss-sõber ütleb, et vajab rohkem ruumi ning suhtes pausi teha, võib see kõlada segadusseajavalt ja murda su südame, kuid see ei pruugi tähendada, et teie suhe on läbi. Kui sa tead, kuidas enda kaaslase sellise sooviga arvestada, võib teie suhe lõpuks uuesti õide puhkeda.

Portaal YourTango kirjutab, et kui su kutt tahab suhtes pausi teha, peaksid sa järgmima neid näpunäiteid:

Nõustu temaga

Ütle kaaslasele, et mõistad tema soovi teha suhtes paus. Seejärel naudi enda aega ja ruumi. Hoia enda kaaslasest eemale, kuni teie paus kestab.

Lõpeta muretsemine

Kui sa muretsed sellepärast, kas ta ikka kirjutab sulle esimesena, siis on see sama keeruline kui hoida Titanicut põhja minemast. Mis peab tulema, see tuleb.

Las tema võtab esimesena ühendust

Ja jätkuks eelmisele punktile - kui su poiss-sõber tahtis suhtes pausi, siis on tema ülesanne sinuga uuesti ühendust võtta, kui ta rääkida tahab.

Ära suhtle temaga, kui sul just väga vaja ei ole

Ära lobise tühistest asjadest, vaid räägi suhtepausi ajal enda kutiga vaid sellest, mis päriselt igapäevaselt oluline on. Näiteks võid talle öelda, kui ta on midagi olulist sinu korterisse unustanud.

Kuna see mees on sulle öelnud, et ta ei taha sinuga hetkel nii palju koos olla, siis sa pead ta soovi täitma. Anna talle, mida ta soovib, enda aega. Lase tal teha omi asju samal ajal kui sina elad enda elu. Ja kui ta peaks tagasi tulema, on sinu otsustada, kas sa tahad temaga veel koos olla või ei.